Show

Komentari 3

Blaće i muž na sav glas pjevali Massima: 'Treba li predgrupa?'

Blaće i muž na sav glas pjevali Massima: 'Treba li predgrupa?'

Voditeljica i njezin suprug snimili su kratki video u vožnji gdje se vidi kako pjevaju jednu Massimovu pjesmu, a on je to spremno prihvatio i nastavio se šaliti s raspjevanim parom

Voditeljica Antonija Blaće (41) i njezin suprug Hrvoje Brlečić (37) oduševili su svoje obožavatelje sa snimkom kako pjevaju Massimovu pjesmu 'Benzina'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ono kad u ova pomalo down vremena pogodiš pjesmu! - napisala je Antonija uz video iz vožnje u kojem se ona i suprug odlično zabavljaju uz pjesmu.

Njihovo pjevanje i Antonijino plesanje privuklo je pažnju i samog pjevača Massima (59).

- Ovo bi rado vidjela i moja publika. Za inspiraciju. Pripreme su za koncert sutra. Molim dići na story s tagom ili poslati u Inbox. Hvala unaprijed - napisao je, a Blaće je brzo napravila upravo tako.

Uz snimku je na Instagram storyju napisala 'snimamo album', a na Facebooku pitala Massima treba li mu predgrupa. Massimo je ponovno šaljivo odgovorio da 'ponude za poslovnu suradnju, molim u Inbox, ovo je za velike dvorane'.

Pjevač je povodom skorašnjeg koncerta podijelio snimku Blaće i Brlečića te rekao svojim obožavateljima kako rado prima slične videe.

Drugi Antonijini obožavatelji također su pohvalili raspjevani par.

- Opaki ste. Kocka u kadru daje posebni čar; Evo ovo nam je pravo gorivo; Naj ste; Predobri; Trebate još suvozača? - pisali su joj u komentare.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S ANTONIJOM