Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
51 komentara

Blanka ugostila Pervana: 'Mi vjerujemo u Boga koji je ljubav'

Ovo je treći susret 'Susret u riječi', koji je Blanka Vlašić počela voditi prošle godine. Blanka je u goste pozvala Željka Pervana koji je otvoreno svjedočio vjeru i svoje viđenje Boga

Foto: Facebook
51 komentara

Blanka Vlašić (35) ugostila je Željka Pervana (56) u duhovnom talk showu 'Susret u riječi'. Dvorana Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu bila je popunjena do posljednjeg mjesta, a Blanka i Željko pričali su kako im je duhovnost na prvom mjestu.

Željko Pervan je otvoreno svjedočio vjeru i svoje viđenje Boga. 

- Meni dokaza ne treba, ja vjerujem. Vjerujem u Boga koji je Ljubav, kazao je, dodavši kako razumije one koji promišljaju svoju vjeru, pa pronalaze zamjerke Bogu u, recimo, patnji. Zašto neki pate, a ničemu krivi nisu? Ako im Bog ne može pomoći, onda nije Svemoćan, ako im ne želi pomoći tada je monstrum. Što su Bogu skrivili? Ništa! To je jednostavno patnja ničim uzrokovana - kazao je Pervan, prenosi Jutarnji List.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Blanka je rekla kako svatko od nas treba pronaći put k svetosti, na način da kroz život ide pošteno.

- Skačeš previsoko! Nismo mi jedna vrsta, mi smo sedam milijardi vrsta. Nećeš vidjeti da lav pase travu, niti da gepard trči 25 kilometara na sat, ali ćeš među ljudima naći i Mozarta i Hitlera - rekao joj je na to Pervan. Dodao je kako mu snagu u životu daje obitelji, supruga i kćeri. 

Foto: Screenshot/Promo

- Kada čujem: 'Bog me kaznio!', zgrozim se. Ma nije te, čovječe, Bog kaznio, kaznila te tvoja pohlepa, glupost, loša ambicija. Bog ne kažnjava, Bog voli, Bog je savršen, ljubav sama - kazao je Pervan.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Naši partneri pišu
Message