Obavijesti

Show

Komentari 28

Blaženka Leib: Nižem poslovne uspjehe nakon odlaska s HRT-a

Blaženka Leib: Nižem poslovne uspjehe nakon odlaska s HRT-a
5

NOVI ŽIVOT Televizijska voditeljica Leib napustila je Hrvatsku radioteleviziju nakon što je na njoj radila kao honorarac gotovo 30 godina

VIDEO

Radim u poslovnom sektoru. Bavim se poslovnim komunikacijama, strategijama i odnosima s javnošću, rekla nam je Blaženka Leib (46).

Blaženka Leib: Kod kuće imam glumca rođenog za Oscar...
Blaženka Leib: Kod kuće imam glumca rođenog za Oscar...

Podsjetimo, omiljena televizijska voditeljica napustila je Hrvatsku radioteleviziju nakon što je na njoj radila kao honorarac gotovo 30 godina. No, nikad joj nisu dali priliku  za ugovorom na stalno. Na HRT-u je radila od 1989. kao vanjski suradnik. Za vrijeme Domovinskog rata vodila je 'Gardijadu' te gledane emisije 'Pinklec na rame, put pod noge' i 'Ponoćni gost'. Najupamćenija je ostala kao voditeljica, a kasnije i kao scenaristica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. 

- Već sam dobila nekoliko ponuda za posao. Iskustvo koje sam stekla u ovih 30 godina rada na HRT-u zasigurno će mi pomoći u budućem radu i planovima - rekla je tada Blaženka nakon otkaza. Sada je svoju sreću pronašla u poslovnom sektoru. 

Petar Glebov/Pixsell

Tajanstvena Leib javila nam se s poslovnog puta te nam je kratko otkrila da se na novom poslu bavi poslovnim komunikacijama i odnosima s javnošću, no nije htjela otkrivati više detalja o novom radnom mjestu. 

Ne znam zašto mi u 30 godina rada nisu ponudili stalni posao
Ne znam zašto mi u 30 godina rada nisu ponudili stalni posao

Od početka 2018. više nije bila angažirana na HRT-u, a to je vrijeme, tvrdi, uložila u edukaciju na novim područjima kako bi si olakšala prelazak na novo radno mjesto. U ožujku je također bila na jednoj međunarodnoj konferenciji jer su joj, tvrdi, 30 godina komunikacijskog znanja i iskustva neprocjenjiv profesionalni kapital za mnogo toga. 

Samo je jedna u nizu od poznatih lica koji su već napustili tu televiziju. Leib je već u srednjoj školi počela raditi kao novinarka u rodnom gradu, na Radiju Vinkovci, a prvi intervju imala je s pjevačem Bajagom. 

Blaženka je samohrana majka sina jedinca Ivana, koji je, otkriva, jako nadaren za glumu. Jedno za drugo su jako vezani. Sin joj je u teškim vremenima bio najveća životna podrška. 

Na novu priliku nije dugo čekala

Nakon odlaska s HRT-a novi posao pronašla je u poslovnom sektor

Novi posao joj je dinamičan kao i prethodni

Bavi se poslovnim komunikacijama i odnosima s javnošću

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu