Obavijesti

Show

Komentari 0

Blaženka pobjednica 'Farme': Osvojila gotovo 500.000 kuna

Blaženka pobjednica 'Farme': Osvojila gotovo 500.000 kuna
5

Blaženka Slamar bila je spretnija i snažnija u posljednjem dvoboju snage s Annom te pobijedila u reality showu 'Farma'. - U pobjedi želim sada uživati, poručila je

VIDEO

Blaženka Slamar, ili kako su je farmeri zvali, Šokica, pobijedila je Annu u finalnom duelu i postala pobjednica reality showa 'Farma'. 

Dvoboj se odnosio na snagu, kategorija piljenje, a Blaženka se pokazala boljom, spretnijom, bržom i jačom te se ponosno okitila titulom pobjednice Farme.

'- Nisam ni svjesna koliki je to novac, jer to je meni dosad mogao biti samo san. Pustit ću da se tenzije smire, da se strasti stišaju. Do tad želim uživat u ovoj svojoj pobjedi, u veselju, i jedva čekam da vidim svoju obitelj jer mislim da će oni bit…ima da Brod gori - izjavila je pobjednica Blaženka koja će sa sobom u Slavonski Brod ponijeti 425 dukata, odnosno 425 tisuća kuna.

Nova TV

Kako su i Blaženka i Anna u finalni tjedan ušle bez niti jednog svog dukata, jedini dukati na koje je pobjednica mogla računati su oni osvojeni u predduelu i u finalnom duelu. Tako je Blaženka zaradila 25 dukata pobjedom u predduelu, 50 dukata pobjedom nad Annom u finalnom duelu, koji su pridodani nagradi od 250 dukata. No, budući da je Farma stavila velik izazov pred farmere, petnaest tjedana rada, izolacije i preispitivanja svojih i tuđih granica, Farma je tako pobjednicu nagradila s još dodatnih 100 dukata, tako da je ukupna nagrada Farme, koju je Blaženka osvojila 425 dukata.

Anna se časno i pošteno borila, no izgubila je dvoboj. - Osjećam se super, znala sam da je Blaženka snažna žena. Nisam baš sad vjerovala potpuno u nju da će pobijediti, vjerovala sam u sebe isto tako, ali eto, jača je pobijedila - izjavila je Anna sretna što će konačno vidjeti svoju obitelj. 

Posljednjeg dana na farmi Mentor Joža doveo je svoju suprugu Lidiju te su zajedno s farmerima objedovali. Gospođa Mentora Jože bila je oduševljena farmerima, kao i oni s njom. - Drago mi je da je došla gospođa Lidija, da upoznamo tu ženu koja je stvarno mogla trpiti onu barabu kao što je bio Joža, jer ja sam baraba i znam što moja žena trpi - našalio se Ivica te dodao: - Mentor je ljudina. -

Mentor Joža također je dao svoj osvrt na ovogodišnje farmere. - Bili smo malo i strogi prema njima u nekim momentima, jer stvarno su se brinuli i o životinjama. Vidimo da su životinje zdrave.  Nemam niti jedne zamjerke, brinuli su se o njima do kraja - rekao je. 

Nova TV

Blaženka, Anna i Nedjeljko pobjednici su igara koje su se održale ovoga tjedna te su tako postali vođe timova u Seoskoj olimpijadi. Kada su se rasporedili u timove, farmeri su prvo dobili zadatak da za trideset sekundi prouče dvije gospođe odjevene u narodnu nošnju posavačkog kraja, te unutar pet minuta svoju predstavnicu odjenuti u nošnju i to točno onako kako treba biti. 

Najispravnije odjevena bila je Anamarija iz Anninog tima. U drugom dijelu natjecanja farmeri su morali iz bala sijena unutar minute izvući 10 jaja koja se nalaze u svakoj od bala, a pobjednički tim bio je Blaženkin. Treći dio olimpijade zahtijevao je od farmera što prije odgurati roto balu, a ponovno je pobijedio Blaženkin tim. Budući da je na kraju triju igara rezultat Anninog i Blaženkinog tima bio izjednačen, predstojala im je četvrta igra u kojoj su Anna i Blaženka, kao vođe timova morale od točke A do točke B prijeći sa žlicom u kojemu je bilo jaje, bez da jaje padne na pod. Iako su jaja pala na pod objema, Blaženki je palo prije stoga je Annin tim proglašen pobjednikom Seoske olimpijade, a Anna je proglašena najfarmericom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti