Obavijesti

Show

Komentari 13

Bobby: Veza s Houston je patila zbog droge, pretjerivali smo

Bobby: Veza s Houston je patila zbog droge, pretjerivali smo

Pjevač najpoznatiji kao muž pokojne dive Whitney Houston nedavno je izgubio i sina od droge, a u epizodi 'Red Table Talk-a' ispričao je kako je njegova prošlost s drogama utjecala na sve njihove živote - i smrti

VIDEO

U novoj epizodi 'Red Table Talk-a', pjevač Bobby Brown pričao je o nedavnoj smrti svog sina Bobbyja Browna Jr. i svojoj 'nestabilnoj' vezi s pokojnom suprugom Whitney Houston, majkom njegove isto pokojne kćeri, Bobbi Kristine Brown.

Music - MTV Video Music Awards 2000 - Radio City Music Hall, New York City

Prošli mjesec otkriveno je da je Bobby Jr. umro od smrtonosne mješavine droga. Na obdukciji je utvrđeno da je Bobby Jr. u sebi imao alkohol, kokain i fentanil. Njegova smrt vodi se kao slučajna.

Bobby je rekao Jadi Pinkett Smith, Adrienne Banfield-Jones i Willow Smith, da njegov sin nije bio narkoman, već da je eksperimentirao s različitim stvarima. 

Bobby Brown Jr. Dead at 28

- Nije bio ovisan od drogi, kao ja nekad. Ja sam bio ovisnik. On je bio mladić koji je isprobavao pogrešne stvari i to ga je odvelo u smrt - rekao je. 

Objasnio je i zašto osjeća krivnju za smrt svojeg sina.

- Znam da sam ja svašta radio kao mlađi i svjestan sam da je to odigralo ulogu u tome da Bobby Jr. odluči eksperimentirati - rekao je.

Skrećući pozornost na fentanil, Brown je naglasio je 'ova epidemija izvan kontrole i oni koji opskrbljuju ovom smrtonosnom drogom trebaju biti odgovorni za smrt i razaranje koje ona uzrokuje' piše ExtraTV.

- Djeca danas, pokušavaju različite stvari. Pokušavaju se popeti što je više moguće. To je pravi problem, jer oni ne znaju s čime se ti lijekovi miješaju u današnje vrijeme - dodao je Bobby. 

- Gubitak Bobbyja je bio neočekivan, isto kao i gubitak Bobbi Kristine. Prekjučer smo bili zajedno u studiju - rekao je. Bobbi Kristina  je pronađena mrtva u kadi  2015. godine.

Pixsell

Brown je također otkrio kako je njegova veza s Houstonom patila zbog njihove droge. 

- Prekomjerno smo se alkoholizirali, drogirali smo se. Stalno smo se svađali, a voljeli smo se još više - objasnio je. 

Iako je priznao da je njihova veza postala 'katastrofalna', rekao je da je 'njihova ljubav bila jaka jedno za drugo, pokazivali su je jedno drugom uvijek iznova, iznova i iznova'. 

- Cijeli taj život nas je usisao kao vrtlog, a to nije bilo vezano za naše osjećaje. Ljubav je uvijek bila tu - ispričao je.

2006. Whitney i Bobby su se razveli nakon 14 godina braka. 

- Očistio sam se puno prije nje - već smo se razveli. Bila je snažna žena. Doista se borila da spasi vlastiti život. U to sam vrijeme imao snage za sebe - budući da sam bio ovisnik, trebao sam se spasiti kako bih mogao spasiti nekoga drugog... Nažalost, rastali smo se dok sam pokušavao pronaći sebe - prisjetio se njihova razvoda.

REUTERS/PXL

2012. godine Houston je umrla u 48. godini života. U trenutku smrti u njezinom organizmu je nađen kokain. Bobby je za smrt Whitney i Bobbi Kristine okrivio Nicka Gordona, koji je umro prošle godine nakon predoziranja heroinom. 

- Jedino je tamo bio u obje situacije s mojom bivšom suprugom i mojom kćerkom, a obje su umrle na isti način - tvrdi Bobby. 

Brown tvrdi da im je Gordon bio diler.

Još uvijek se nije pomirio sa smrću Whitney i Bobbi Kristine te je rekao da i dalje o njima razmišlja svaki dan.

- Bol je potisnuta. Držim ju dalje od sebe što je više moguće, jer tada nisam mogao ništa učiniti, a ne mogu ni sada - rekao je voditeljicama.

Whitney (2018) - filmstill

- Što bi rekao Whitney da ima priliku? - pitala ga je voditeljica.

- Definitivno nedostaje mojem srcu i duhu. Bila mi je prijateljica. Bila je majka mog djeteta. Jedna od najvećih zabavljača koje sam ikad upoznao. Jedna od najvećih pjevačica, jedan od najvećih glasova koje je svijet ikad čuo. Znam da Bog ima plan koji ne mogu dovesti u pitanje. To je već bilo zapisano u knjigama - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...