Obavijesti

Show

Komentari 1

Bobo Jelčić: Beograd je super, glumci još bolji, hrana najbolja

Bobo Jelčić: Beograd je super, glumci još bolji, hrana najbolja
6

Prvi prijedlog za suradnju od Jugoslavenskog dramskog pozorišta redatelj Bobo Jelčić dobio je prije 11 godina i stalno je to nekako odgađao. Imao je, priča, uvijek popunjen plan...

VIDEO

Nekoliko puta su me zvali na suradnju i drago mi je da sam ovaj put prihvatio, rekao je redatelj Bobo Jelčić (54). S predstavom 'Zašto je poludeo gospodin R?' Jugoslovenskog dramskog pozorišta iz Beograda Bobo je osvojio nagradu za najbolju predstavu 23. regionalne smotre kazališta u Užicama, za režiju te Boris Isaković (51) za glavnu ulogu. 

Redatelj ističe divnu suradnju s beogradskim glumcima. Ovo mu je bio prvi put da režira u Srbiji i osim same suradnje, kaže da mu se svidio grad a ponajviše hrana. 

- U Beogradu sam bio mjesec i pol i mislim da je to nedovoljno da se upozna grad. Posebice zato što sam većinu vremena provodio u kazalištu. Ono što sam vidio me se dojmilo - rekao je redatelj. Prvi prijedlog za suradnju od Jugoslavenskog dramskog pozorišta dobio je prije 11 godina i stalno je to nekako odgađao. Imao je, priča, uvijek popunjen plan, a s druge strane, nije bio siguran što točno treba raditi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad mi je ravnateljica Tamara Vučković opet uputila poziv, dosta sam vremena razmišljao što bi to bilo. Kad radim nešto, konkretnosti nikad dovoljno. A bez obzira koliko mi je poznata situacija u Srbiji, to nije to što me zadovoljava, jer nisam tamo, tamo ne živim. Nedostajalo mi je pravog uvida, dubinske analize iznutra. Zato se i nisam odlučio na autorski projekt nego na tekst, zapravo na film po kojem smo napravili tekst, tako da dok radim na temelju njega, polako promatram situaciju u kojoj jesam i postepeno je interpoliram u materijal - rekao je Jelčić.

U središtu je naravno glavni lik (Boris Isaković), čiju želju za uspjehom i ambicioznost pratimo iz prizora u prizor. Ima ženu, dijete, netom je kupio stan, a već razmišlja o većem. U slobodno vrijeme sjedi pred televizorom i upija riječi svoga predsjednika, koji je u slučaju Srbije zna se tko. Bobin rad prepoznali su i na festivali i njegovu predstavu nagradili kao najbolju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...