Obavijesti

Show

Komentari 16

Bocelli je zapjevao s Vannom: 'Publiku su ostavili bez teksta'

Bocelli je zapjevao s Vannom: 'Publiku su ostavili bez teksta'
8

U klasičnom dijelu koncerta Bocelli je izveo najpoznatije operne arije, dok je drugi dio posvetio vlastitim najvećim hitovima. Povodom dana žena glazbeni repertoar bio je prilagođen upravo damama

VIDEO

Talijanski tenor Andrea Bocelli (60) sinoć je četvrti put za redom očarao publiku u zagrebačkoj Areni. Dočekan je, ali i ispraćen ovacijama nakon gotovo trosatnog koncerta. S njim je u pratnji bila i glazbenica Maria Aleida Rodrigez, a na samom kraju koncerta na pozornici mu se pridružila i pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (47). S Andreom je u duetu otpjevala pjesmu 'Canto della terra te solo L’appuntamento'.

- Zahvalio bih publici koja je došla u tolikom broju, a potom i Vanni koja je publiku ostavila bez teksta - rekao je direktor Star produkcije Alen Ključe. Program se odvio u dva dijela - u klasičnom dijelu Bocelli je izveo najpoznatije operne arije, dok je drugi dio posvetio vlastitim najvećim hitovima. Povodom dana žena glazbeni repertoar bio je prilagođen upravo damama.

Tenor je karijeru započeo prije četvrt stoljeća pobjedom na San Remu. Najvećom prekretnicom u karijeri smatra se pjesma 'Con te partiro' koja je s vremenom postala jedna od najpopularnijih pjesama svih vremena, a otpjevao ju je i sinoć u Areni.


 
Prilikom jednog koncerta otkrio je kako mu je majka za vrijeme trudnoće s njim, primljena u bolnicu zbog upale slijepog crijeva. Liječnici su joj tada preporučili abortus. 

- Rekli su joj kako je to najbolje rješenje jer će se beba roditi s nekom vrstom invaliditeta. Ali mlada i hrabra žena odlučila je da neće pobaciti. Žena je bila moja majka, a ja sam bio dijete - rekao je Bocelli koji se rodio djelomično slijep a kasnije potpuno izgubio vid. 

Podsjetimo, samo nekoliko dana uoči velikog zagrebačkog koncerta Bocelli je u Londonu na gala dodjeli dobio Global Award 
2018., nagradu koja se dodjeljuje najboljim glazbenicima klasične glazbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...