Obavijesti

Show

Komentari 13

Bogdan: Bio sam fan 'Farga' i prije nego što sam dobio ulogu

Bogdan: Bio sam fan 'Farga' i prije nego što sam dobio ulogu
5

Širokobriježanin sa zagrebačkom adresom utjelovljuje ukrajinskog mafijaša Yurija Gurka, pomoćnika glavnog negativca, a pojavljuje se od druge epizode

VIDEO

Američka krimi serija ‘Fargo’ vraća se premijerno večeras u 22 sata na kanal AMC. Jednu od upečatljivih uloga u trećoj sezoni ima i glumac Goran Bogdan (37).

Širokobriježanin sa zagrebačkom adresom utjelovljuje ukrajinskog mafijaša Yurija Gurka, pomoćnika glavnog negativca, a pojavljuje se od druge epizode.

- Gledatelji mogu nastaviti uživati u ovoj izvrsnoj priči. Zaista sam sretan što sam radio na ovako velikom projektu. Lik kojeg glumim je mističan, a ja se nadam da sam bio na nivou zadatka - kaže Goran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S ekipom serije proveo je tri mjeseca na snimanju u Kanadi, a glumi uz bok Ewana McGregor (46), za kojega ima samo riječi hvale.

- Ewan je privatno na setu jako jednostavna i ugodna osoba. Uvijek je prijateljski raspoložen, a već je odavno pokazao i koliko je dobar glumac - kaže Bogdan. Dodaje kako je bio veliki obožavatelj 'Farga' i prije nego li je dobio ulogu.

- Pravi sam fan specifičnog načina pisanja braće Coen - tvrdi glumac. Nova sezona donosi deset epizoda, a Goran glumi u njih šest.

- Za angažman zahvaljujem svojoj agentici iz Londona s kojom surađujem već duže vrijeme. Za potrebe snimanja Farga nisam bio na tečaju engleskog, ali trebao bi. To mi je zasigurno sljedeći cilj - smije se Goran.

O četvrtoj sezoni se, za sada, samo nagađa od strane fanova i kritičara koji žele nastavak antologijske krimi serije. - Ne znam još ništa u vezi toga, ne postoji naznaka da ću glumiti - rekao je Bogdan.

Radnja se ovoga puta odvija u 2010. i prati braću Emmita i Raya Stussyja koje oboje utjelovljuje McGregor. Pravo uzbuđenje u radnju unose glumac David Thewlis (54) kao V. M. Varga i Bogdan kao Yuri Gurka, sumnjivi likovi koji za naizgled uspješan Emmitov posao imaju sasvim druge planove.

Serija 'Fargo' nastala je prema kultnom istoimenom filmu braće Cohen iz 1996. godine. Kad je prvotno najavljena, mnogi su bili skeptični, ali autor Noah Hawley je s premijerom prve sezone razoružao kritičare. Uz priznanje publike i struke, kao finalna potvrda uspjeha serije, stigle su 2 nagrade Emmy i 2 Zlatna globusa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana