Obavijesti

Show

Komentari 44

'Bojala sam se komentara Mije Negovetić prije prvog nastupa'

'Bojala sam se komentara Mije Negovetić prije prvog nastupa'
4

Srednjoškolka Lucija Stipanović je prvi put javno zapjevala u drugom razredu osnovne škole, a na Festivalu dječjeg stvaralaštva 'Kvarneriću' nastupala je pet godina za redom te svaki put osvojila jednu od nagrada

VIDEO

Lucija Stipanović (15) iz Kostrene pobjednica je treće sezone RTL-ovog dječjeg talent showa 'Zvjezdice'. Učenica 1. razreda Srednje glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci glazbom se bavi otkad, kako kaže, zna za sebe. 

Lucija Stipanović je pobjednica treće sezone showa Zvjezdice
Lucija Stipanović je pobjednica treće sezone showa Zvjezdice

- Još uvijek nisam svjesna pobjede. Prijavila sam se zbog novog iskustva, a nisam imala baš nikakva očekivanja - rekla je Lucija za Novilist.hr. Uoči prvog nastupa u showu, srednjoškolka je rekla kako se boji komentara Mije Negovetić (16) koja je bila članica žirija.

- Mia je prva 'Zvjezdica' i izvedbe su joj uvijek na nivou pa sam mislila da će ona biti najkritičnija. Iznenadilo me što mi se prva podigla, a iznenadili su me i njezini komentari jer sam mislila da od nas očekuje puno više - rekla je sredjoškolka za Novilist.hr. 

Lucija je u finalu pjevala 'Adagio' grupe 'Il divo' i pobjedničku pjesmu Eurovizije iz 2014., 'Rise like a phoenix', koju je izvodila Conchita Wurst. Osvojila je 48 bodova žirija

Prvi javni nastup imala je u drugom razredu osnovne škole, a na Festivalu dječjeg stvaralaštva 'Kvarneriću' nastupala je pet godina za redom te svaki put osvojila jednu od nagrada. Pobijedila je i na natjecanjima 'Zapadni trgovački centar traži malu zvijezdu', 'Čarobna frula', 'Festivalu mladih pjevačkih talenata 3, 2, 1… Pjevaj! i brojnim drugima, piše Novilist.hr. 

Nekoć joj je najdraža pjevačica bila Adele, a sada kaže da ne bi nikoga isticala jer su joj svi po nečemu posebni. Nakon pobjede u 'Zvjezdicama' prioritet joj je završiti srednju glazbenu školu. 

- Želim usavršiti novu vokalnu tehniku da bih imala veću kontrolu i da bi mi izvođenje bilo lakše. Najveća podrška su mi roditelji, nono, nona i mentorica Ana Jakšić - kaže Lucija. Iako u rijetko slobodno vrijeme najradije pjeva, kaže kako voli pogledati dobar make-up video.

Pogledajte novi serijal 24sata 'Ljubav ide kroz želudac':

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski