Bojan iz 'Braka na prvu' o Saši: 'Nije mi žao što smo prošli kroz ovo iako smo fulali ceo fubal...' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 8

Bojan iz 'Braka na prvu' o Saši: 'Nije mi žao što smo prošli kroz ovo iako smo fulali ceo fudbal'

Bojan iz 'Braka na prvu' o Saši: 'Nije mi žao što smo prošli kroz ovo iako smo fulali ceo fudbal'
3

Mislim da smo bili na krivom mjestu u krivo vrijeme. Pogotovo Saša. Vidjeli ste da smo unatoč svemu odnos popravili, a čim smo odlučili da ćemo izaći, pritiska na nama više nije bilo, rekao je Bojan.

VIDEO

Bojan i Saša iz 'Braka na prvu' bili su prvi par treće sezone koji se odlučio rastati. Naokn brojnih razmirica takav ishod nije bilo veliko iznenađenje, za RTL.hr prokomentirao odnos sa Sašom i otkrio je li mu žao što je sudjelovao u sociološkom eksperimentu

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

brak na prvu 00:37

- Nije mi žao što sam sudjelovao u sociološkom eksperimentu. Drago mi je što smo Saša i ja prošli kroz ovaj proces iako smo, kako bi se reklo, 'fulali ceo fudbal" - rekao je Bojan.

Bojan i Saša razveli su se već na drugoj ceremoniji showa, ali bio je to sporazumni razvod, a proslavili su ga uz čašu šampanjca.

- Očekivao sam mjesec i pol dana mira, a zapravo je bilo turbulentno. Drago mi je da je završilo - rekao je Bojan kroz smijeh

Saša i on bili su vrlo neskladan par. Sve je krenulo nizbrdo već na vjenčanju, medeni mjesec završio je u katastrofi, a zajednički život nisu ni započeli. Na prvu ceremoniju stigli su posvađani, a na drugoj su se rastali. U međuvremenu su popravili svoj odnos.

- Čuli smo se sad tijekom emitiranja showa, prokomentirali smo sve što se izdogađalo. U dobrim smo odnosima cijelo vrijeme - rekao je. Komentirao je i zašto on i Saša nisu uspjeli pronaći zajednički jezik.

- Mislim da smo bili na krivom mjestu u krivo vrijeme. Pogotovo Saša. Vidjeli ste da smo unatoč svemu odnos popravili, a čim smo odlučili da ćemo izaći, pritiska na nama više nije bilo. Tada smo se počeli i slagati - rekao je Bojan.

Reakcije na društvenim mrežama su svakakve, a na njega uglavnom pozitivne.

- Svakako mi je drago da je mnogo ljudi pozitivno reagiralo na mene. Dobio sam puno podrške, više s ženske strane - naglasio je.

Miljana ušla u 'Brak na prvu' pa zbunila sve: Upravo je gledam u 'Zadruzi'. Ništa mi nije jasno!
Miljana ušla u 'Brak na prvu' pa zbunila sve: Upravo je gledam u 'Zadruzi'. Ništa mi nije jasno!

Bez obzira na iskustvo koje je prošao u ovom sociološkom eksperimentu, Bojan je naglasio da vjeru u ljubav nije izgubio ni u jednom trenutku. 

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: NA GAY SPOJU ZAPJEVALI HIT MAJE ŠUPUT

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu