Obavijesti

Show

Komentari 4

Bojan Jambrošić snimio spot za svoj novi singl 'Dopusti'

Bojan Jambrošić snimio spot za svoj novi singl 'Dopusti'
2

U gradu Dubrovniku i na otoku Lokrumu, Bojan Jambrošić snimio je spot za svoj novi singl 'Dopusti' kojim je najavio promjenu u svojoj dosadašnjoj glazbenoj karijeri

VIDEO

Nakon šest godina karijere i dva objavljena albuma, početkom ljeta izašao je novi Bojanov singl 'Dopusti' kojim je najavio promjenu u svojoj dosadašnjoj glazbenoj karijeri.

Ta se promjena odrazila i na prateći videospot koji je sniman pod redateljskom palicom Roberta Boškovića i Miše SorićaUpravo je tako pjesma veselog karaktera koja koketira sa reggae grooveom na vrlo poseban način spojena u jedan poprilično psihodeličan spot koji je za Bojanovu publiku vrlo neočekivan.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam spot snimao upravo u Dubrovniku prvenstveno zbog prekrasnog ambijenta koji sam Grad i otok Lokrum nude. Osim te prirodne ljepote, zahvaljujući redatelju Robertu Boškoviću, spot ima zanimljivu i pomalo neobičnu priču koja neće nikog ostaviti ravnodušnim! Dubrovački glumci Maro Drobnić i Mima Brautović unijeli su dozu smijeha i neshvatljivih situacija zbog kojih ćete spot sigurno pogledati više puta kako bi ga shvatili. Ukratko, u spotu se osim njih nalaze i kupus, stražnjica, kamen, medvjed i magarac s kojima se uz svoju zbrku u glavi borim u spotu. Meni je bilo predivno na snimanju spota zbog odlične atmosfere koju smo na svaki način pokušali zabilježiti kamerom i prikazati svima - povodom predstavljanja spota izjavio je Bojan Jambrošić.

Glazbu za novi Bojanov singl skladao je Filip Fantoni, a za tekst i aranžman zaslužan je producent Srđan Sekulović Skansi. Ovo je jedan posve novi Bojanov početak koji najavljuje puno urbaniji zvuk novog albuma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na snimanju spota stilistica i kreatorica bila je Nikolina Poropat, šminkala je Ivana Pleša dok je za frizuru zaslužna Blaženka Morić. Sponzori videospota su Grad Dubrovnik, Rezervat Lokrum, Dubrovačke ljetne igre, Kazalište Marina Držića, Frizerski salon BM studio, Optika Van Gogh Dubrovnik, Hotel Aquarius Dubrovnik te Club Revelin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje