Obavijesti

Show

Komentari 2

Bojana ispala iz showa pa se našalila na račun Vlatke Pokos: Majo, ne želim ti oduzeti posao

Bojana ispala iz showa pa se našalila na račun Vlatke Pokos: Majo, ne želim ti oduzeti posao
3

Naime, glumica je Maji ponovila Vlatkinu rečenicu iz druge emisije pa se nakon toga osvrnula na show. Želim vam svima da sa 50 godina plešete ovako kao ja. Bez obzira na dob, spol, nedostatke, izjavila je Gregorić

VIDEO

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) i njezin mentor Gordan Vogleš ispali su u devetoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama'. Otplesali su 'cha cha cha' na Tajčin hit 'Hajde da ludujemo', a za svoj ples dobili su ukupno 33 boda. Glumica se od showa oprostila emotivnim govorom, a kasnije se oglasila i na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Majo, ja ti ne želim oduzeti posao - izjavila je Bojana aludirajući na Vlatku Pokos (52) i njezino ispadanje u drugoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama'.

- Bilo mi je veliko zadovoljstvo biti dio showa, falit ćete mi i družit ćemo se. Veliko hvala Gordanu na prijateljstvu i znanju, nastavit ćemo se družiti na latino satovima. Želim vam svima da sa 50 godina plešete ovako kao ja. Plešite bez obzira na dob, spol i eventualne tjelesne nedostatke - nastavila je glumica.

Bojana se kasnije oglasila i na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirala s Gordanom.

- Dragi moji, 'Ples sa zvijezdama' bio je zabavno iskustvo i ples je za sve. Bezobzira na dob, spol, bezobzira na tjelesne nedostatke. Može se plesati sa štakom, s 20 i s 80 godina, samo će gibanje i koraci biti nešto drugačiji. Plešite kakogod jer ples potiče veselje! - započela je glumica u objavi.

- Dragi moj Gordan Vogleš, hvala ti na znanju koje si mi u ovom našem plesnom druženju prenio! Bilo je ogromno veselje raditi s tobom, dugo se nisam toliko smijala što sebi, što tebi - napisala je Bojana pa se zahvalila cijelom timu.

ANKETA Koji par je sinoć bio vaš favorit u 'Plesu sa zvijezdama'?
ANKETA Koji par je sinoć bio vaš favorit u  'Plesu sa zvijezdama'?

- Hvala Nova TV, bilo je zadovoljstvo biti dio vašeg show tima unutar kojeg sam stekla poznanstva, pa čak i prijateljstva. Hvala sektoru šminke, frizure i kostima, bez vas ova čarolija ne bi bila ista! Hvala svima ispred i iza kamera, vaše ideje i mašta, barem na 2 sata omogućila je da zaboravimo na brige i teško vrijeme u kojem živimo - stoji u objavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu