Show

Komentari 22

Bojana, Nina i Franka tješile su ljude nakon potresa: 'Držite se, ova godina ima gadan karakter'

Bojana, Nina i Franka tješile su ljude nakon potresa: 'Držite se, ova godina ima gadan karakter'

Poznate Hrvatice oglasile su se na društvenim mrežama nakon što je u ponedjeljak ujutro snažan potres probudio sjever države. Pokušavale su umiriti one koji su se prestrašili

Nakon što je jutros u 6.28 sati okolicu Petrinje i Siska probudio snažan potres, koji se osjetio i u Zagrebu, podršku je građanima pružila glumica Bojana Gregorić Vejzović (48).

POGLEDAJTE VIDEO: Potres 

Na Instagramu je napisala: 

- Držite se, Zagreb i Petrinja. Osjetio se i u Zagrebu. 

Glumica Jelena Perčin (39) opisala je kako je njezina obitelj doživjela ovaj potres, ali i ostale koji su uslijedili nakon. Tim povodom je napisala pjesmicu: 

- Zora rudi, svi smo budni. Plin sam zatvorila, bocu otvorila. Ormari se tresu, stat će sve u kesu. Oj, godino, ko te nije volio... Živili - istaknula je kako je ova pjesma prigodna za ovo jutro.

Franka Batelić (28) objavila je fotografiju na kojoj je pozirala na Dolcu, a gledala je prema zagrebačkoj katedrali. Poručila je da je ovo bila loša godina. 

- Slučajna simbolika. Pogled s Dolca prema tornju katedrale. Ti - definitivno si godina s gadnim karakterom i ne odustaješ ni u samoj završnici... 2020., reci da je to to? - poručila je pjevačica. 

Nina Badrić (48) zaključila je da poslije kiše dolazi sunce, s čime su se složili njezini mnogobrojni pratitelji.

POGLEDAJTE REAKCIJU FRANKE NA NOVU PJESMU: 

Najčitaniji članci