Show

Komentari 3

Bojana raznježila fotografijom s mamom: 'Oprosti, zasjenila te'

Bojana raznježila fotografijom s mamom: 'Oprosti, zasjenila te'

Glumačka diva Božidarka iza sebe ima dulji niz televizijskih i filmskih te kazališnih uloga, a čini se kako je ljubav prema glumi od nje naslijedila i njezina kći

I glumica Bojana Gregorić Vejzović (48) trenutačno odmara od obaveza. Uputila se na Pelješac gdje uživa uz more i hvata boju. Izdvojila je vremena pa je nekoliko fotografija 'okinula' za Instagram.

POGLEDAJTE VIDEO: Poznati o prekidima 

Najprije je svoje pratitelje iznenadila fotografijom u kupaćem kostimu. Bojana je pozirala na brodu i pokazala isklesanu liniju. Mnogi ne mogu vjerovati kako je vitka s obzirom da se opako bliži pedesetoj.

A potom se fotografirala sa svojom mamom Božidarkom Frajt (79), čime je raznježila svoje pratitelje. Napisala je kako se sredila za šetnju, ali je radije ostala sjediti na stepenicama i pričati s mamom.

- Oprosti Bojana, ali mama te na ovoj fotki zasjenila. Predivne ste obje. Koliko ljubavi i nježnosti u pogledima. Nisu potrebne riječi. Majka, kraljica - pisali su joj.

Glumačka diva Božidarka iza sebe ima dulji niz televizijskih i filmskih te kazališnih uloga. Glumiti je počela sa svega 19 godina, i taj posao radi s istom strašću cijelog života. A čini se kako je ljubav prema glumi od nje naslijedila i njezina kći.

Bojanu je dobila u braku s producentom Borisom Gregorićem od kojeg se naposljetku razvela. To joj je bio drugi brak, a u prvom braku dobila je sina Tomislava. Nakon razvoda od Borisa u centru Zagreba odgajala svoju djecu i nastavljala graditi veliku glumačku karijeru. 

 

Najčitaniji članci