Show

Komentari 11

Bojana zavodi fotkom starom 15 godina: Kakve ti noge imaš

Bojana zavodi fotkom starom 15 godina: Kakve ti noge imaš

Bojana je u predstavi nosila prepoznatljivu crnu haljinicu koju je u filmskoj verziji imala i Catherine Zeta Jones. Glumica je, naime, utjelovila Velmu Kelly optuženu za ubojstvo svog supruga

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (47) na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima često dijeli fotografije iz privatnog života, a sad je objavila fotografiju staru 15 godina. 

- Ova k*ja je spremna osvojiti novi tjedan, barem na fotografiji ... računa li li to ako je fotografija stara 15 godina? - našalila se glumica u opisu fotografije, a njezini pratitelji odmah su primijetili da se ni malo nije promjenila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Fotografija koju je podjelila je iz vremena kad je glumila u predstave 'Chicago' koja je u kazalištu Komedija igrala od 2004. do 2008. godine. Bojana je u predstavi nosila prepoznatljivu crnu haljinicu koju je u filmskoj verziji imala i Catherine Zeta Jones (50). Glumica je, naime, utjelovila Velmu Kelly optuženu za ubojstvo svog supruga. 

- 'Bravo. znao sam da si ijepa i veoma seksi, ali ovako lijepe i duge noge ma to je samo vrh. Bojana samo nastavite za moju generaciju ste ostali simbol ljepšote',  'Ovako nešto bi mnoge puno, puno mlađe poželjele.. mislim na izgled i duge noge...svaka čast' - pisali su pratitelji Bojani. 

Bojana je jednom prilikom podijelila i fotografiju iz mladosti i prisjetila se plesnih dana. Naime, Bojana je diplomirala je klavir i klasičnu baletnu školu, a od 1990. do 1998. bila je članica klasičnog baletnog ansambla Hrvatskog Narodnog Kazališta u Zagrebu. 

Balet je bio njezina želja kojoj su se svi u obitelji protivili, a napustila ga je nakon što je ozlijedila kuk u 'Labuđem jezeru'. Atraktivnog mjuzikla 'Chicago' prisjetila se i 2016. 

- Kad se ovog sjetim zaigra mi srce i uhvati me išijas - napisala je bivša balerina pored fotografija na kojima izvodi zahtjevne plesne korake. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci