Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
36 komentara

Boran-aga planira novi posjet Hrvatskoj: Sviđa mi se ovdje

U intervjuu za InMagazin Mehmet Akif Alakurt otkrio je kakav je privatno kada se ugase kamere, koji su mu hobiji, kakve žene voli, ali i gdje se vidi u budućnosti

Nova TV
Foto: Nova TV

Mehmet Akif Alakurt, popularni Boran-aga, u intervjuu za InMagazin pričao je o seriji 'Sila' koja ga je proslavila. Otkrio je i koje projekte ima u planu, kakav je privatno kada se ugase kamere, koji su mu hobiji, kakve žene voli, gdje se vidi u budućnosti, kako se sjeća svojih manekenskih dana i trenutnom ljubavnom statusu.  

- Sila mi je osigurala da doprem do velikog broja ljudi. Kvaliteta našeg posla osigurala je da i ljudi do kojih smo doprli budu na visokoj razini. Zapravo nije lako pronaći ovakve projekte - rekao je glumac. Prokomentirao je i koje sličnosti ima s Boranom kojeg glumi u 'Sili.

- Možda smo slični u ovome - ja se brinem za ženu koja je uz mene. Imam zaštitničku stranu. Možda katkad i pretjeram. Nisam ljubomoran, ali veliki sam zaštitnik - kaže Alakurt

Na snimanju intervjua pojavio se u potpuno novom izdanju, s dugom bradom. 

- Pripremam se za novi projekt. Za njega moram imati bradu. U početku mi je smetala, no naviknuo sam se. Kad naraste, isto je kao kad je nema. Ja je sad ne osjećam na svom licu - objasnio je Mehmet.

Mehmet je pričao o ljubavi prema putovanjima, nedavnom posjetu Hrvatskoj te kako se svakako planira uskoro vratiti u našu zemlju. Sljedeća mu je pak destinacija Los Angeles kojeg će posjetiti u privatnom aranžmanu, s prijateljima.

Naši partneri pišu
Message