Obavijesti

Show

Komentari 33

Opet nema Kedže: Evo koga ćemo sve gledati na Dori 2022.

Opet nema Kedže: Evo koga ćemo sve gledati na Dori 2022.
5

Iako službeni popis još nije izdan, otkriven je dio pjevača koji će se natjecati na Dori, a koga ni ove godine unatoč očekivanjima nećemo slušati

VIDEO

Neka od imena s popisa natjecatelja na novoj Dori 2022. su iznenadila, a među njima su Mia Dimšić (29), Mia Negovetić (19) i Maja Bajamić. Iako su mnogi očekivali da će se za ulazak an Eurosong boriti i Damir Kedžo (34), pjevač se ipak nije odlučio prijaviti ove godine. 

- Damir Kedžo nije se prijavio na natječaj i neće se natjecati na Dori 2022. - objasnio je pjevačev PR tim Slobodnoj Dalmaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Albina 01:15

Osječka kantautorica Mia Dimšić prijavila se s pjesmom na engleskom u country stilu, iako nam je u rujnu otkrila da ju je strah prijaviti se. 

-  Zasad nemam namjeru ići na Doru jer se uvijek bojim toga. Ako krenem raditi pjesmu ciljano za Doru, čini mi se da neću napraviti dobru pjesmu. Mislim da se mora dogoditi obrnuto, da meni nešto dođe i da shvatim - ok, to mi je pjesma za Doru. Mislim da se mi autori uplašimo toga kakva bi trebala biti pjesma za Doru, a ona treba biti samo dobra - ispričala je, no čini se da je našla svoju pravu pjesmu.

Pula: Svečano otvorenje 68. Pula Film Festivala

Po treći put prijavila se i Mia Negovetić, ponovno sa pjesmom švedskih autora s kojom je na prošloj Dori daleko dogurala.

Ugled HRT-a se urušava, a na Prisavlju vrijedno rade na tome da sruše i ovo malo što je ostalo
Ugled HRT-a se urušava, a na Prisavlju vrijedno rade na tome da sruše i ovo malo što je ostalo

Ove se godine prijaviti odlučila i Maja Bajamić, koju gledatelji najviše pamte po nastupima u showu ''Tvoje lice zvuči poznato' gdje je pokazala svoje mogućnosti transformacije i pjevačke sposobnosti. 

Još nije poznat službeni popis kandidata natjecanja, a bit će otkriven u petak. Uršula Tolj (48) neće iduće godine voditi našu delegaciju u budućeg pobjednika, a zamijenio ju je novoizabrani urednik Dore Tomislav Štengl. Štengl će sa članovima žirija izabrati 14 pjesama koje će se natjecati na Dori.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin