Obavijesti

Show

Komentari 55

Boris je napustio show, Dominik i Ana se udebljali: 'U šoku smo'

Boris je napustio show, Dominik i Ana se udebljali: 'U šoku smo'
8

Pred kandidatima je novo vaganje na koje crveni dolaze puno opušteniji jer su dobili timski imunitet. Sanja im je obznanila da kod plavog tima nitko nije zaštićen i da bez obzira na rezultat može bilo tko ispasti

VIDEO

Na vagu je prva išla Vijoleta, koja kaže da se popravila po pitanju prehrane, a otkrila je i da je muči to što dosta sporo gubi kilograme. Vaga joj je ovaj put pokazala 2,3 kg manje, a nakon nje na vaganje je išla Petra.

- Na treningu uvijek mislim da sam najlošija i to me najviše kopa. Trčim sporije nego ostali pa me moraju čekati. Ne volim kad sam u nečemu loša. Frustrira me jer imam osjećaj da Edo misli da ne dajem sve od sebe, a mene noge bole tu sekundu kad stanem na njih - komentirala je Petra, koja je izgubila 2,8 kg.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

Marica je na ovom vaganju izgubila 1,4 kg iako se nadala da će biti više od tri kilograma.

- Ne mogu vjerovati da ona ima tako loš rezultat jer je krenula jako dobro, ciklus iza nas je bio fantastičan i žao mi je što rezultati to nisu pokazali - zaključio je Edo.

Matea Ilinčić je na vaganju imala 2,1 kg manje, što je bio jako dobar rezultat, koji ju je jako razveselio. Dominik se požalio da ima problem s niskim tlakom zbog kojeg teže odrađuje treninge, no on kaže da želi probijati vlastite granice. Ipak, kad je zakoračio na vagu, uslijedio je pravi šok - vaga je pokazala pola kilograma više nego na prošlom vaganju.

- Mislim da je blago reći da sam šokiran ovim rezultatom - kazao je Edo.

- Razočarana sam, danas je pokazao da nije timski igrač, da nije mislio na tim. Ili je kalkulirao jer sad ima imunitet pa će sad imati više, a sljedeći put će onda više izgubiti - komentirala je Petra. Vijoleta je prokomentirala i da je na jednom treningu otišao od svog crvenog tima i pridružio se plavima s kojima se dobrano zabavljao, a i da je jeo više nego prije.

- Ja priznajem da jedem više, pijem i puno vode. Nisam kalkulirao, nisam znao da ćemo imati imunitet - komentirao je Dominik.

Matea Cakić komentirala je da misli da i dalje bježi od svih svojih emocija jer da nije dovoljno jaka za borbu. Otkrila je i da je u Vijoleti našla osobu koja ima energiju kao i njezina pokojna majka. Iako se silno trudila, Matei je vaga pokazala samo 1,3 kg manje, što joj nije bilo zadovoljavajuće. Posljednja iz crvenog tima na vagu je išla Mateja, rezultat je bio 3,1 kg manje nego na prošlom vaganju. Ukupno je crveni tim u ovom ciklusu izgubio 12,5 kg.

U plavom timu prvi je na vaganje išao Danijel Tomin, koji je iskreno priznao da se sam jako teško može pokrenuti i da mu treba netko tko će ga tjerati naprijed. Vaga mu je pokazala samo 0,4 kg manje. Poslije njega na mjerenje je išao Ante, kapetan plavog tima, koji je imao svega malo veći gubitak od Danijela. On je, naime, imao gubitak od 0,6 kg.

Kandidati progovorili o nasilju: 'Najgore mi je bilo kada su me gađali kao da sam životinja...'
Kandidati progovorili o nasilju: 'Najgore mi je bilo kada su me gađali kao da sam životinja...'

Boris ima problema s nogama jer mu oteknu i jedva hoda pa samim time i trenerica Maja nije imala puno opcija za njegove treninge.

- Ne bojim se ispadanja. Ja sam sad trenutno nesposoban za ikakav trening, čak i za hodanje - kazao je Boris, kojem je vaga pokazala 0,6 kg. I Ljubinka ima problema sa zdravljem, ali se trudi odrađivati zamjenske treninge pa je tako propješačila 18 kilometara u jednom danu. Ljubinka je izgubila 1,1 kg, što je trenerica Maja ocijenila kao solidan rezultat.

Maja je Sanji na vaganju otkrila da nije previše natjecateljski tip i da je ne pogađa kada izgube izazove. U svom stilu je prihvatila i gubitak od 1,5 kg ,koji smatra sasvim prihvatljivim. Zdravka je, kao i obično, na vaganje došla sa širokim osmijehom, a nakon što je vaga pokazala 1,5 kg manje, bila je poprilično zadovoljna. Posljednja je na vaganje išla Ana, koja je zadovoljan ciklusom iza sebe jer je nakon dugo godina potrčala. Njoj je vaga pokazala da je dobila 0,6 kg!

- Šokirala sam se jer sam jela sve po PS-u i trenirala. Jest da je trening bio relaksirajući, ali sam i hodala. Ne znam u čemu je problem. Da sam jela, rekla bih da sam se prejedala, ali ovako ne znam u čemu je problem - kazala je Ana. Plavi tim ukupno je izgubio svega 5,1 kg, a nakon toga su morali glasati koga će izbaciti iz tima.

Ante je svoj glas dao Borisu zbog bolesti jer smatra da se treba posvetiti zdravlju. I Ljubinka je svoj glas dala Borisu iz istog razloga, baš kao i Maja, Ana, Danijel i Zdravka. Boris je svoj glas dao Danijelu, no to nije imalo nikakvog utjecaja te je Boris taj koji nakon četiri ciklusa napušta show. Ukupno je u 'Životu na vagi' od početnih 172,7 kg došao do 156,3 kg, što 16,4 kg manje.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU FIRME: Ono kad je kolegica bivša manekenka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'