Show

Komentari 18

Boris Johnson i supruga Carrie dobili djevojčicu, a britanskom premijeru ovo je sedmo dijete

Boris Johnson i supruga Carrie dobili djevojčicu, a britanskom premijeru ovo je sedmo dijete

Ovo je drugo dijete koje Johnson ima s novom suprugom, a iz propalog braka ima ih još četvero. Jedno izvanbračno dijete je priznao, a Britanci su uvjereni kako ih ima i više. On sam to nikada nije želio precizirati

Britanski premijer Boris Johnson (57) i njegova supruga Carrie (33) objavili su da su postali roditelji zdrave djevojčice rođene u četvrtak ujutro u jednoj londonskoj bolnici, objavili su britanski mediji. Djevojčica je drugo dijete premijera i njegove supruge Carrie, no Boris Johnson je otac najmanje sedmero djece.

COP26 in Glasgow

“Premijer i gospođa Johnson s radošću objavljuju rođenje njihove djevojčice danas u londonskoj bolnici. I majka i kći su vrlo dobro. Par zahvaljuje sjajnom timu rodilišta na njihovoj brizi i podršci", navodi se u priopćenju koje prenosi The Guardian.

Njihov sin Wilfred, rođen u travnju 2020., time je dobio sestricu u braku sklopljenom bez znanja javnosti u svibnju iste godine. S drugom suprugom Marinom Wheeler, pravnicom, Boris Johnson ima četvero djece u dvadesetim godinama. Par se razveo 2020. nakon 25 godina braka. Sadašnji britanski premijer ima još najmanje jedno izvanbračno dijete no točan broj svoje djece odbio je precizirati u više navrata.

Local elections in Britain

Rođenje djevojčice sretna je vijest za buran tjedan premijera Johnsona koji je u srijedu najavio istragu nakon objave da je u Downing Streetu prije godinu dana održana zabava u vrijeme kada su Britanci zbog pandemije koronavirusa morali biti u režimu strogog zatvaranja i zbog čega je ostavku podnijela Allegra Stratton koja je bila Johnsonova glasnogovornica u to vrijeme.

I rođenje sina Wilfreda dogodilo se u nesretnim okolnostima za Borisa Johnsona koji je u to vrijeme proživljavao teške trenutke oporavljajući se na odjelu intenzivne skrbi od covida-19.

Najčitaniji članci