Obavijesti

Show

Komentari 0

Božićna čarolija Armina Van Buurena u ljubljanskoj areni

Božićna čarolija Armina Van Buurena u ljubljanskoj areni
6

Prije nepunih mjesec dana ponovno je od Guette preuzeo titulu najboljeg DJ-a svijeta. Za manje od mjesec dana Van Buuren priređuje božićni Red X-Mas party

VIDEO

Najbolji DJ svijeta Nizozemac Armin Van Buuren 15. prosinca u novoj ljubljanskoj areni Stožice predstavlja božićnu čaroliju Red X-Mas party. Ljubimac hrvatske publike koji već godinama u novaljskoj Papayi oduševljava svojim osebujnim nastupima i nesebičnim pristupom fanovima, a ovog Vas puta poziva na zimsko putovanje ususret Božiću.

- Hrvatska publika zauzima posebno mjesto u mom srcu. Naša zajednička jutra u Papayi za mene su posebno iskustvo. Ovog Vas puta pozivam da mi se pridružite u Ljubljani na emotivnom i čarobnom božićnom Red X-Mas partiju koji je pred nama -  poručio je hrvatskim fanovima najbolji DJ svijeta Armin Van Buuren.

Na božićnom glazbenom spektaklu uz Armina nastupaju još jedna trance legenda - Ferry Corsten te trenutno jedna od najpopularnijih house atrakcija Dimitri Vegas & Like Mike, koje je imeđu ostalim proslavila i himna za poznati festival Tomorrowland. Zagrijavanje za glazbene velikane biti će uz Nizozemca Mitcha Crowna te slovenskog DJ-a Ele7en.

Armin Van Buuren po peti je puta ove godine izabran za najboljeg DJ-a svijeta prema mišljenju čitatelja magazina DJ Mag. Albumom Imagine na kojem gostuju brojne svjetske zvijezde postiže mega uspjeh na top listama diljem svijeta. Svakog tjedna njegova radio emisija A State Of Trance dopire do slušatelja diljem zemaljske kugle, a proslava 10-godišnjice emisije bila je posebna i po tome što je u 5 tjedana proslavljena na 5 kontinenata u 5 glazbenih spektakala za pamćenje. Prije mjesec dana predstavljen je i dugometražni film o njemu 'Godina s Arminom'.

Ljubimac hrvatske publike godinama nastupa u novaljskoj Papayi, a poznat je i po tome što njegovi nastupi na Pagu traju ponekad i više od četiri sata nakon kojih se još satima druži s obožavateljima s kojima se strpljivo fotografira i dijeli im autograme. Red X-Mas party uz glazbeni predstavlja i pravi vizualni spektakl.

Ekstravagantni show, akrobati i plesači mjesecima pripremaju koreografiju i akrobacije u znaku crvene boje koje će posjetiteljima oduzeti dah, a većina njih biti će upravo iznad posjetitelja. Mnogi od performera koji će nastupiti dio su tima najboljih klubova s Ibize. Ulaznice za Red X-Mas party mogu se osigurati već od 29.50 eura u sustavu Eventima (www.eventim.hr). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško