Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Božo Sušec imao nesreću na moru, skoro je potonuo

Novinar je iz Crikvenice s prijateljima krenuo prema Krku. Na povratku, brod je udario u nešto, ali su oni nastavili plovidbu. Shvatili su da tonu...

Mišo Lišanin
Foto: Mišo Lišanin
13 komentara

Poznati sportski novinar Božo Sušec skoro je nastradao. Zajedno sa dva prijatelja krenuo je sa skupocjenim brodom Eleven u noćnu vožnju iz Crkvenice. Posljednja stanica njihove plovidbe prije povratka bila je Šilo na Krku, prenosi Novi list. Noć se već spustila kada su se odlučili vratiti nazad. Tada je brod udario u nešto, no zaključili su kako nije ništa strašno i nastavili plovidbu. Pred Crkvenicom su shvatili da tonu.
- Odmah kad smo krenuli čuo se udarac i shvatili smo da je brod udario u nešto. Hrid, plićina ili nešto treće, ne znam o što smo udarili, ali nam se nije činilo ništa strašno. Naš skiper ipak se odlučio za nastavak plovidbe. Odlučio je riskirati. Kako je brod oštećen na pramcu more nije ulazilo naročitom žestinom u trenutku dok smo glisirali. Naime, prednji je dio plovila u tim trenucima prilično dignut i nije u izravnom kontaktu s morem pa ono i nije ulazilo njegovu unutrašnjost. Međutim, kada je brzina smanjena i kada smo već počeli pristajati shvatili smo da jednostavno tonemo i da je vrag uzeo šalu - ispričao je Sušec za Novi list. Vatrogasci su im pomogli ispumpati vodu iz broda.

Naši partneri pišu
Message