Obavijesti

Show

Komentari 11

Širenje ljubavi: Braco gleda, Karan pjeva, a tu su i piramide

Širenje ljubavi: Braco gleda, Karan pjeva, a tu su i piramide
1

Pjevač i piciginaš Goran Karan, profesionalni gledač Braco sa Srebrenjaka i bosanski doktor za piramide Semir Osmanagić udružili su snage. Krajem godine u Sloveniju publici će odašiljati ljubav...

VIDEO

Maribor će pred kraj godine biti domaćin jedinstvenog doživljaja. A jedinstveno je preblaga riječ za ono što Slovenci spremaju. Profesionalni gledač Braco, pjevač i piciginaš Goran Karan te Semir Osmanagić, poduzetnik iz BiH i utemeljitelj zaklade Bosanska piramida Sunca udružili su snage kako bi odašiljali energiju.

I to ne bilokakvu energiju. Nego ono najljepšu. Energiju ljubavi. Trojac je za 29. prosinca u dvorani Lent u Mariboru zakazao event “Ljubav je naša ostavštvina”, a publika će u njihovu odašiljanju energije moći uživati za samo 30 eura, tj. deset eura po osobi koja odašilje energiju ljubavi. Prava sitnica. Odašiljači su inače puno, puno skuplji.

8172565

- Događaj počinje s predavanjem doktora Osmanagića o bosanskim piramidama, a nakon njega slijedi čuveni Bracin pogled. Zatim će gospodin Karan pjevati, a šlag na kraju je još jedna runda Bracina pogleda. Ne sumnjamo da će dvorana biti rasprodana, Braco ima vojsku obožavatelja u Sloveniji. Dvorana ima 700 mjesta, ali siguran sam da bi napunili i puno, puno veću dvoranu - rekao je organizator Janko Kač.

Trojac preformera je i privatno u dobrim odnosima te nam je najavljen pravi spektakl u kojem će biti ponešto za svakoga.
Svaki od njih trojice specijaliziran je za nešto. Bracina specijalnost je energija pogleda, Karanova je energija ljubavi, dok je Osmanagić poznat po izjavama kako su bosanske piramide najstarije lječilište na zemlji.

- Došli smo do zaključka da se kroz sam vrh piramide Sunca može detektirati elektromagnetsko zračenje, jedna energetska zraka koja prolazi kroz piramidu i ide prema svemiru. Netko je prije više od 25.000 godina napravio ne samo građevinsku strukturu, nego i energetski stroj koji kontinuirano generira energiju kao prvi perpetuum mobile na planetu - tvrdi sarajevski doktor. 
Braco sa Srebrnjaka izjavama nije vičan. On govori pogledom. I liječi.

- Moj je posao da djelujem na ljude, a mediji neka interpretiraju moj rad na način kako god žele - jedina je Bracina izjava koja se posljednjih nekoliko godina vrti po internetu.

Ima li u Bracinu pogledu nekakvih magičnih svojstava, ostavljamo vama da prosudite sami, ali primjer koji ide u njegovu korist je Naomi Campbell. Prije nego što je pohodila seminare Brace sa Srebrnjaka, gađala je svoje asistentice, prijetila novinarima smrću, ali, kao što možemo primijetiti, u zadnje vrijeme se smirila.


- Naomi mu se požalila da joj je potrebna pomoć jer se našla u teškoj životnoj situaciji, a Braco ju je pozvao u Zagreb - rekao je svojevremeno redatelj dokumentarnog filma o Braci “Moć tišine” Jakov Sedlar. Tko zna, možda Crna Pantera navrati i do Slovenije...

O PREFORMERIMA UKRATKO:

Gledač Braco sa Srebrenjaka

Prevarant ili pak moćni iscjelitelj, ovisi koga pitate, ali Braci treba priznati da je ‘ni iz čega’ napravio uspješan biznis. Čovjek se popne na pozornicu, šuti i gleda u ljude. I to se plaća. Braco prodaje prstenje, CD-ove, lančiće, fotografije..

Pjevač i piciginaš Goran Karan

 Leti bali za picigin, a Karan leti ka’ pingvin. Svejedno mu je koje je godišnje doba, Goran po Bačvicama leta za lopticom. Kad ne uživa u toj razbibrigi, Goran je pjevač, a ujedno i najpoznatiji hrvatski pripadnik i Hare Krišne.

Doktor za piramide Semir Osmanagić

Nema sumnje, u Bosni se nalaze piramide, najpoznatija je tvrdnja dr. Semira Osmanagića. On je ‘otkrio’ kompleks piramida u Visokom, zbog čega je završio u brojnim svjetskim medijima. Baš kao i Braco, za jedne je genijalac, a za druge šarlatan.

VARAO JU JE, A ONA GA NE ŽELI OSTAVITI: Slavna ljepotica progovorila o svom nevjernom dečku

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu