Show

Komentari 15

Brad Pitt zabrinuo fanove: Iz bolnice su ga izveli u kolicima

Brad Pitt zabrinuo fanove: Iz bolnice su ga izveli u kolicima

Iako je učinio sve kako ga paparazzi ne bi prepoznali, fotka je ubrzo počela kružiti medijima. Obožavatelji su isprva paničarili, ali izgleda da pravog razloga za paniku ipak nema

Glumac Brad Pitt (57) imao je operativni zahvat vađenja umnjaka koji su mu stvarali zdravstvene probleme, a obožavatelje je zabrinuo kad su ga iz bolnice na Beverly Hillsu izveli u invalidskim kolicima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Brad je bio neprepoznatljiv: u sportskom stilu sa kapuljačom preko glave, sunčanim naočalama i zaštitnom maskom, ali paparazzi su ga ipak otkrili. 

Pitt je morao na operaciju kako bi riješio problem s kojim se suočava dosta ljudi. Glumac je bio na vađenju umnjaka koje se odvija pod anestezijom.

Nakon operacije ga je član zdravstvenog osoblja zbog sigurnosti odvezao u kolicima do automobila i njegova tjelesnog čuvara koji je nosio vrećicu s propisanim lijekovima za ublažavanje predstojećih bolova, prenosi Page Six.

Operacija umnjaka nije jedino što trenutno muči Brada Pitta. Nedavno su procurile informacije od nekog iz Angelinina tima da će ona i neka od njihove djece svjedočiti da ju je zlostavljao. 

To bi joj moglo donijeti značajnu prednost u dobivanju skrbništva nad njihovih petero maloljetne djece. Jedino je sin Maddox punoljetan, pa je izvan parnice o skrbništvu.

Za navodno zlostavljanje nikad nije podnesena prijava, pa javnost smatra da je to samo Angelinin prljavi potez sa kojim želi osigurati skrbništvo. Par ima šestero djece, od kojih su troje biološki njihova, a troje posvojena.

Dobre vijesti za Pitta nižu se jedino u poslovnom svijetu. Poznati glumac će skupa s Harrisonom Fordom, Halle Berry i Reese Witherspoon i još nekolicinom slavnih biti voditelj na dodjeli Oscara 25. travnja.

Klikni OVDJE za Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci