Show

Komentari 112

Brak se ipak ne raspada? Jelena i Duško družili su se na večeri...

Brak se ipak ne raspada? Jelena i Duško družili su se na večeri...

Pjevačica i nogometaš su sjedili jedno do drugog, bili su vidno raspoloženi, a u jednom trenutku ekipa je i nazdravila. I dok je Karleuša 'osvanula' u bijelom izdanju, Tošić je odabrao tamniju varijantu

Srpski mediji već neko vrijeme pišu kako nogometaš Duško Tošić (36) vara suprugu Jelenu Karleušu (42) s blogericom Anom Jovanović

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je sve demantirao, a pjevačica je ranije javila kako je njezin muž podnio tužbe protiv 'budala koji pišu ovakve laži u tabloidima'.

A čini se kako im se brak ipak ne raspada ili barem to dobro skrivaju. Golupčići su 'skoknuli' na večeru, što je otkrio Jelenin menadžer i najbolji prijatelj, Zoran Birtašević

- Nevjerojatna večer s prijateljima - napisao je Birtašević u opis videa na kojem se druži s Karleušom i njihovim prijateljima, a na snimci se vidi i Duško.

Pjevačica i nogometaš su sjedili jedno do drugog, bili su vidno raspoloženi, a u jednom trenutku ekipa je i nazdravila.

I dok je Karleuša 'osvanula' u bijelom izdanju, Tošić je odabrao tamniju varijantu te je nosio kapu. A evo što je Jelena ranije izjavila o navodnoj aferi.

- Čestitam Dušku potpisivanje ugovora s novim klubom u Istanbulu, Turska je zemlja koja ga neizmjerno voli i poštuje. Mojim pratiteljima u Duškovo ime još jednom poručujem - protiv budala koje pišu ovakve laži u tabloidima Duško je podnio tužbe. Nikad u životu nije upoznao osobu s kojom ga budale spajaju bez ikakvog dokaza. Niti ju je upoznao, niti zna tko je - napisala je na Instagramu pa dodala:

- Mojim pratiteljima ću još jednom objasniti kako ovakve gluposti izmišljaju dvije ozbiljno bolesne i mržnjom opsjednute ženske nakaze, kojima sam ja, izgleda, kriva što ih ni jedan nogometaš neće j*****.

Najčitaniji članci