Show

Komentari 1

Brakorazvodna parnica godine privodi se kraju, Kim i Kanye dogovorili su detalje skrbništva

Brakorazvodna parnica godine privodi se kraju, Kim i Kanye dogovorili su detalje skrbništva

West će moći vidjeti djecu kad god to poželi, no ne u njihovoj obiteljskoj kući iz koje je ranije iselio. Iako je Kanye službeno vlasnik te nekretnine, Kim i djeca ostat će u njoj živjeti i tamo više nije dobrodošao

Reality zvijezda (40) Kim Kardashian predala je papire za razvod braka od repera Kanyea Westa (43), piše Page Six. Kanye i Kim više ne razgovaraju, ali uspjeli su preko odvjetnika pronaći konsenzus oko skrbništva nad djecom. Preostaje im još podijeliti ogromnu imovinu, no oboje su pokazali želju riješiti to prijateljski i u interesu djece, saznaje E! News od izvora bliskog paru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Slavni reper moći će vidjeti djecu kad god to poželi, no ne u njihovoj obiteljskoj kući iz koje je ranije iselio i zatvorio se u svoj golemi, luksuzni ranč u Wyomingu. Iako je Kanye službeno  vlasnik te nekretnine, Kim i djeca ostat će u njoj živjeti. 

Izvori bliski paru kažu da je stvar gotova i da će oboje potpisati papire čim dogovore sve detalje. Kanye je dugo vjerovao kako ima šanse da mu se Kim vrati, no u posljednje vrijeme i on je odustao od te ideje, tvrdi izvor.

Brakorazvodna parnica godina primiče se ovime kraju, a nakon burnog odnosa i nekolicine Kanyeovih bizarnih ispada, reper se vratio u Los Angeles, zatvorio u studio i posvetio poslu. Želi biti tu za svoje kćeri North (7) i Chicago (3) te sinove Sainta (5) i 1,5-godišnjeg Psalma, ali djeca će živjeti s Kim.

Najčitaniji članci