Show

Komentari 9

Brat Meghan Markle iskreno o sestri: 'Upozorio sam Harryja, a ona je hladna i proračunata'

Brat Meghan Markle iskreno o sestri: 'Upozorio sam Harryja, a ona je hladna i proračunata'

Rekao sam mu da je on sljedeća žrtva i upozorio sam ga kako će mu Meghan uništiti život. Otkako se oženio mojom sestrom ne vidim više osmijeh na fotografijama koje se objavljuju, izjavio je Thomas Markle Jr.

Novac ju je promijenio, novac i slava su joj udarili u glavu, komentirao je stariji polubrat Meghan Markle (40), Thomas Markle Jr. (55) koji trenutno sudjeluje u Celebrity Big Brotheru gdje je s ostalim stanarima podijelio svoju verziju priče o vojvotkinji od Sussexa.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Posljednji put sam je vidio na sprovodu moje bake u 2011. godini. Ona je nakon toga otišla u Kanadu i nismo se više viđali. Prije toga smo bili bliski - otkrio je Thomas. 

O vezi sestre i princa Harryja, doznao je, kaže, kao i ostatak javnosti. Uz to, otkrio je i da je Meghan prema bivšem suprugu, Trevoru Englesonu bila hladna. 

- Tip s kojim je ona bila prvi put je u braku ju je obožavao. Imao je svoju produkcijsku kuću i brinuo se o njoj, a ona mu je uzvratila na najgori mogući način i vjenčani prsten mu je poslala poštom, zar nije to bezosjećajno? - rekao je. 

Naime, Thomas je uoči vjenčanja upozorio princa Harryja (37) da će imati istu sudbinu kao njezin bivši jer je Meghan hladna i proračunata. 

- Rekao sam mu da je on sljedeća žrtva i upozorio sam ga kako će mu Meghan uništiti život. Otkako se oženio mojom sestrom ne vidim više osmijeh na fotografijama koje se objavljuju- izjavio je pred okupljenima. 

Global Citizen Fstival 2021

Mlađi brat vojvotkinje nije bio pozvan na sestrino kraljevsko vjenčanje koje se upriličilo 2018. godine u Velikoj Britaniji. Na ceremoniju su mogli doći samo majka Doria i otac Thomas.

Iako je bilo planirano da otac odvede Meghan do oltara, on nije došao na vjenčanje. Kako je tada tvrdio, putovanje u Britaniju nije bilo moguće zbog njegovih zdravstvenih problema.

Najčitaniji članci