Show

Komentari 35

Brat Mela Gibsona: 'Otac me izopćio iz obitelji jer sam gay, sramio se nazvati me sinom...'

Brat Mela Gibsona: 'Otac me izopćio iz obitelji jer sam gay, sramio se nazvati me sinom...'

Melov brat Andrew svojedobno se također bavio glumom, no nikad nije uspio. Iz obiteljskog doma odselio se kad mu je bilo 16 godina zbog sukoba s ocem. Mel je u tom periodu već bio holivudska zvijezda

Slavni holivudski glumac i redatelj Mel Gibson (65) dolazi iz brojne obitelji, a jedan od glumčeve braće je i posvojeni Andrew Gibson (51), koji je u intervjuu za australske medije progovorio o svom odrastanju, odnosu s Melom i kasnijim problemima sa zakonom. Njihov zajednički otac Hutton svojedobno ga je odbacio zbog njegove homoseksualnosti.

- Za našeg oca ja sam bio 'tragičan' lik, a njemu kao konzervativnom kršćaninu moja seksualnost predstavljala je prevelik problem. Nije me mogao prihvatiti onakvim kakav jesam. Izopćio me iz obitelji, govorio je kako žali što me uopće posvojio i sramio se nazivati me sinom. Moju genetsku obitelj okarakterizirao je kao kriminalce. S druge strane, Mel nikada nije imao takve stavove, iako su ljudi svašta o njemu govorili - rekao je Andrew za News.com.au.

Melov brat Andrew svojedobno se također bavio glumom, no nikad nije uspio. Iz obiteljskog doma odselio se kad mu je bilo 16 godina zbog sukoba s ocem. Mel je u tom periodu već bio holivudska zvijezda. 

- Jednostavno sam osjećao da se ondje ne uklapam i morao sam to učiniti. Povremeno se čujem s Melom, on mi je uvijek bio podrška, ali živi svoj život u Los Angelesu, a ja sam u Sydneyju. Živim skromno, ali ne očekujem nikakvu pomoć od njega - rekao je glumčev brat, kojeg nisu zaobišli problemi sa zakonom pa mu nakon vožnje pod utjecajem opijata trenutačno prijeti i zatvorska kazna. 

Najčitaniji članci