Obavijesti

Show

Komentari 67

Bratu Versaceu je bila muza, a zbog starenja spava u ledenici

Bratu Versaceu je bila muza, a zbog starenja spava u ledenici
16

Kada je imala 11 godina, brat Gianni ju je nagovorio da ofarba kosu u platinasto plavu boju koja joj je danas zaštitni znak. Godine 1995. posvetio joj je i svoj parfem 'Blonde'

VIDEO

Šefica modnog carstva Donatella Versace danas slavi 63. rođendan, a cijeli život, kako kaže, zapravo pokušava zaustaviti starenje. Iz sjene svog brata, slavnog modnog dizajnera Giannija Versacea, izašla je 1997. nakon njegove smrti. Serijski ubojica Andrew Cunanan upucao ga je ispred njegove vile u Miamiju. Donatella tada preuzima mjesto kreativne šefice talijanskog modnog carstva Versace.

DONATELLA VERSACE

Tom tragedijom inspirirana je i druga sezona serije Američke kriminalističke priče 'Ubojstvo Giannija Versacea' čija je premijera bila ovog siječnja. Donatellu je utjelovila Penelope Cruz (44), ali dizajnerica se ograđuje od scenarija kojeg, kako kaže, nije autorizirala. 

- Tek nedavno sam zapravo shvatila koliko je bratovo ime još uvijek moćno - rekla je Talijanka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
DONATELLA VERSACE

Donatella je odrasla u Kalabriji na jugu Italije uz oca, majku krojačicu, stariju braću Giannija i Santa, te stariju sestru Tinu koja je preminula s 12 godina od infekcije tetanusa. Kada je imala 11 godina, dizajner je nagovorio Donatellu da ofarba kosu u platinasto plavu boju koja joj je danas zaštitni znak. Bila je Giannijeva muza 19 godina, a on joj je 1995. posvetio svoj parfem 'Blonde'. 

Donatella se počela upuštati u plastične operacije 90-ih i po tome je, osim mode, najpoznatija u medijima. Kaže da redovito ide na tretmane botoksom jer ne podnosi bore. Dodala je kako joj je, osim lica, cijelo tijelo prirodno.

Fashion Fringe 2009 Launch Party - London

Da bi zadržala mladenački izgled, 2012. je rekla kako svaku večer spava u zamrzivaču. Nije objasnila kako se štiti od hladnoće, samo je rekla da se užasava starenja. Iako voli estetske operacije, lice joj je od tolikih zahvata deformirano. Na njezinu mršavom tijelu 'strše' jedino silikonski umeci u grudima.

Donatella Versace posed in Milan

- Držim do izgleda jer želim uvijek izgledati poželjno. Jedino se ne želim odreći cigareta i viskija. To mi je strast. Popušim barem kutiju na dan i duhana se ne mislim ostaviti - rekla je svojedobno dizajnerica. Više puta je izjavljivala i kako toliko voli preplanulu put da nikad ne izbjegava sunce iako od pretjeranog izlaganja koža izgleda smežurano i ostarjelo.

Donatella Versace posed in Milan

Donatella se 1983. udala za manekenka Paula Becka. U braku su bili 17 godina, a imaju kćer Allegru (31) i sina Daniela (28). Nakon njega je bila u jednogodišnjem braku s talijanskim biznismenom Manuelom Dallorijem.

Costume Institute Gala - New York

Njezina kćer Allegra borila se s anoreksijom dugi niz godina i težila je samo 32 kilograma, a danas se, kako kaže, uspješno izliječila. Njoj je Gianni nakon smrti navodno ostavio 800 milijuna dolara, odnosno polovicu modnog carstva, dok je Donatellin sin Daniel od Giannija dobio njegovu zbirku umjetnina koja vrijedi više od 37 milijuna dolara.  

amfAR Cinema Against Aids Gala - Cannes

Danas je jedna od Donatellinih muza pjevačica Lady GaGa (32). Glazbenica često odijeva kreacije Versace, a kolegici je posvetila 2013. i pjesmu 'Donatella'. 

Talijanka se zadnjih godina ne razdvaja od svoje jack russellice Audrey kojoj je posvetila zadnju modnu kolekciju s obzirom da je godina psa prema kineskom kalendaru. Osim toga, pokrenula je i limitiranu modnu liniju za pse. 

 

Starting pilates with my mum 🐶

A post shared by Audrey Versace (@audrey_versace) on

- Jedina stvar koju u modi ne volim je zapravo minimalizam - rekla je Donatella našalivši se na svoj račun jer joj mnogi modni kritičari spočitavaju 'pretjerani kič'.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje