Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Brena i Boba slave 28 godina braka: Ni nesreće ih nisu lomile

Bez obzira na proslavu 28 godina braka, pjevačica posebno uživa u božićnoj atmosferi prosinca, makar priznaje da upravo u ovo vrijeme ima najviše obaveza

Foto: Privatan album
6 komentara

Folk pjevačica Lepa Brena (59) i njezin suprug Boba Živojinović (56) proslavili su 28 godina braka. Brena je nedavno izjavila kako su ona i suprug imali sudbinsku ljubav, a ostali su zajedno i kroz najteže trenutke poput Bobine ozljede kralježnice, ali i otmice njezina sina Stefana (27). Zbog toga je folk divi bitno da se godišnjica braka proslavi u obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Mi to proslavljamo veoma lako i jednostavno. Volim da su sva moja djeca na okupu sa nama, sa njihovim djevojkama i suprugama, Aleksandrom koja je sada sa nama. Otvorimo bocu šampanjca i sjedimo, družimo se i pričamo. Bez velike pompe i glamura - izjavila je Brena za Kurir

Foto: Instagram

Bez obzira na proslavu 28 godina braka, pjevačica posebno uživa u božićnoj atmosferi prosinca, makar priznaje da upravo u ovo vrijeme ima najviše obaveza. 

Foto: Privatni album

PRISJETILA SE Brena: 'Želja mi je bila završiti studij, ali roditelji su se brinuli'

- Prosinac je mjesec u kojem zaista imamo mnogo obaveza. Naročito one obaveze koje ljudi ne vide, a to je da imate i neku komunikaciju sa svojom obitelji. Zato što su našoj djeci potrebne mame u prosincu, a ne samo u drugim mjesecima. Sreća što su svi odrasli, pa oni meni mnogo više pomažu, nego ja njima. Veoma sam sretna ove godine, jer Boba i ja slavimo danas 28 godina braka. Slavimo godišnjicu - izjavila je pjevačica koja će pred zagrebačkom publikom zapjevati 14. i 15. prosinca u Areni. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message