Show

Komentari 30

Brenin posinak i snaha ostaju u Srbiji nakon svađe oko selidbe

Brenin posinak i snaha ostaju u Srbiji nakon svađe oko selidbe

Sve je bilo spremno da par spakira kofere i uhvati let za Miami, ali na posljednjoj liječničkoj kontroli u privatnoj beogradskoj bolnici Aleksandra je dobila preporuku da ostane u Srbiji do kraja trudnoće

Posinak Lepe Brene (57), Filip Živojinović (33) i srpska pjevačica Aleksandra Prijović (23) zasad ne sele u Ameriku. Prije tri mjeseca se par žustro posvađao pred nekolicinom ljudi jer su raspravljali gdje će živjeti. Filip je htio da se presele u SAD, dok je Aleksandra, koja je sada u petom mjesecu trudnoće, htjela ostati u Srbiji. 

Filip je inzistirao da on i njegova supruga nastave život daleko od obiteljskog doma, a prošlog mjeseca im je Brena poklonila svoju staru vilu u Miamiju.

Kako kažu srpski mediji, sve je bilo spremno da par spakira kofere i uhvati let za Miami. Već su pronašli liječnike koji bi nastavili pratiti i voditi brigu o Aleksandrinoj trudnoći te bi ju pripremili za porođaj. Međutim, na posljednjoj liječničkoj kontroli u privatnoj beogradskoj bolnici dobila je preporuku da ostane u Srbiji do kraja trudnoće. 

Aleksandra je bila sretna što će još nekoliko mjeseci provesti sa svojom obitelji. 

- Ubrzo je shvatila da ova odluka ima svoje dobre strane, to jest da će moći biti s roditeljima i članovima obitelji cijelo vrijeme. Oni će joj uvijek moći priskočiti u pomoć kada joj bilo što zatreba i brinut će o njoj - rekao je izvor. Dodao je da Aleksandra ne priča puno o trudnoći jer, kako kaže, nije jedina trudnica i time se ne treba nametati. 

Aleksandra se udala za Filipa u crkvi Svetog Vasilija Otroškog u Beogradu krajem lipnja, a ubrzo nakon vjenčanja je otkrila da će roditi dječaka. 

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Najčitaniji članci