Show

Komentari 10

Brenin sin je u vezi s majčinom kolegicom? Pjevačica se hvali s djevičanstvom i ističe se kosom

Brenin sin je u vezi s majčinom kolegicom? Pjevačica se hvali s djevičanstvom i ističe se kosom

Lena je svoju popularnost počela graditi u 'Zvezdama Granda', čiji je bivši vlasnik Lepa Brena. Prepoznatljiva je po svojoj kosi, koja je s jedne strane plava, a s druge crna. Dodatnu pozornost je dobila kad je izjavila da je još nevina

Srpsku javnost zaokupirala je vijest da sin Lepe Brene (61) i umirovljenog tenisača Bobe Živojinovića (58), Viktor (23) ljubi majčinu kolegicu, pjevačicu Lenu Čolak. Iako cijela Srbija bruji o tome, mlađi Živojinović se boji mamine reakcije, pa njhovu vezu krije od Brene. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije Lene, imao je dvogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković, s kojom je prekinuo zbog nepomirljivih razlika.

Lena je svoju popularnost počela graditi u 'Zvezdama Granda', čiji je bivši vlasnik Lepa Brena. Prepoznatljiva je po svojoj kosi, koja je s jedne strane plava, a s druge crna. Dodatnu pozornost je dobila kad je prošle godine u emisiji 'Ami G show', izjavila da je još nevina.

Po struci je učiteljica, ali školske učionice je zamijenila s pozornicom.

- Viktor i Lena poznaju se već neko vrijeme, jer je ona bila angažirana da pjeva na privatnim slavljima obitelji Živojinović. Još tada je Viktoru zapela za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Viktoru se sviđa koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događanju na kojem su bili, pa kada ju je ugledao, bio je baš sretan - ispričao je anonimni izvor za Star.

Njezina najpopularnija pjesma je 'Majko', koja na YouTubeu broji više od 1,5 milijuna pregleda. Na Instagramu je prati više od 100 tisuća ljudi, koje redovito časti sa svojim golišavim i provokativnim fotkama.

Par se navodno viđa u tajnosti jer Viktor nije nije spreman priznati Breni osjećaje koje ima prema Leni.

- Odmah je krenuo u akciju, a ni ona se nije puno bunila. Nazdravljali su cijelu večer, smijali se, a nakon događanja zajedno su s ostatkom društva otišli dalje u provod. Koliko znam, oni su u nekoj tajnoj vezi, koju još uvijek kriju jer Viktor ne smije reći Breni da se viđa s pjevačicom. Ona još uvijek navija da se pomiri sa Sandrom jer ju je zavoljela kao kćer - izjavio je izvor za Star.

Najčitaniji članci