Obavijesti

Show

Komentari 1

Britanska voditeljica je otkrila da uživa u poliamoriji: 'Nikada se nisam osjećala slobodnije...'

Britanska voditeljica je otkrila da uživa u poliamoriji: 'Nikada se nisam osjećala slobodnije...'
5

Naše su nam majke govorile da se trebamo vjenčati kad smo imali 18, 19 ili 20 godina, tako da smo odrasli s tom konvencijom da bismo trebali imati jednog partnera za cijeli život, priča Carol

VIDEO

Britanska televizijska voditeljica Carol Vorderman (61) javno je priznala da više nije monogamna te sada uživa u 'slobodnijem' životu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pišek sa smiješkom na licu: 'Rijetko pokazujem ono što osjećam, vrag neka me nosi' 01:00

Vorderman, koja je 26 godina bila suvoditeljica popularne britanske emisije 'Countdown', otkrila je da ne vjeruje u ideju 'onog pravog' partnera već da joj je draže imati ih nekoliko. To je oblik prakticiranja intimnih odnosa koji se još naziva poliamorija. 

- Naše su nam majke govorile da se trebamo vjenčati kad smo imali 18, 19 ili 20 godina, tako da smo odrasli s tom konvencijom da bismo trebali imati jednog partnera za cijeli život. Moje gledište nije baš takvo - rekla je u emisiji 'This Morning Show' i dodala da prakticira poliamoriju proteklih desetak godina.

Pride of Britain Awards 2019 - London

- Zanemarila sam traženje jedne osobe i imam nekoliko njih koje smatram 'posebnim prijateljima' - rekla je Vorderman. Objasnila je da se njeni partneri ne poznaju međusobno, ali da svaki zna za onog drugog.

- To je vrlo iskren odnos. Jedan od njih traje mnogo više godina od mog braka. Da, traje više od 10 godina. Drugi traje sedam. On je astronaut. Nazvao me sa svemirske postaje. Oni ne traže ljubav, oni traže društvo, prijateljstvo, to se može pretvoriti u ljubav. Godine su zaista nevažne - objasnila je voditeljica. 

Znaš, zapravo se ne želim ponovno udati. Ne želim stvarno ponovno živjeti s muškarcem. Moram stalno paziti na njega. Ali ovo je vrijeme da razbijem ovaj besmisleni tabu, što je osoba koja bi trebala tražiti samo jednu drugu osobu koja zadovoljava sve u svom životu. To je pakao."

Za kraj je ponudila savjet za gledatelje koji razmišljaju o vlastitom ljubavnom životu. 

- Idite s nekim od koga vam srce pjeva. Čak i ako je to samo povremeni vikend. Učinite to za sebe - poručila je za kraj. 

Britanci izabrali: Guza godine pripada Carol Vorderman (53)
Britanci izabrali: Guza godine pripada Carol Vorderman (53)

Britanka iza sebe ima dva braka, od kojih je u jednom dobila i dvoje djece. Nakon posljednjeg razvoda Vorderman je izjavila da se ne želi ponovno udati i živjeti s muškarcem o kojem stalno treba brinuti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MATEOM IZ ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin