Obavijesti

Show

Komentari 87

Britanski 'Masterchef': Postao sam potpuno ovisan o ajvaru

Britanski 'Masterchef': Postao sam potpuno ovisan o ajvaru
1

Kuhar i pobjednik britanskog 'Masterchefa' 2010., Dhruv Baker u Hrvatskoj snima emisiju o našoj zemlji, hrani i kulturi, a sve će se prikazivati dilje svijeta u 20 emisija

VIDEO

Postao sam potpuno ovisan o ajvaru. On će biti zvijezda mog roštilja kad se vratim u London, kaže Dhruv Baker (40), kuhar i pobjednik britanskog 'Masterchefa' 2010.

U Hrvatskoj snima emisiju o našoj zemlji, hrani i kulturi, a sve će se prikazivati diljem svijeta u 20 epizoda od pola sata. Emisija će se zvati 'Croatia’s Finest' ili 'Najbolje od Hrvatske'.

- Oduševio me Dolac. Osjećao sam se kao dijete u dućanu igračaka - rekao nam je Dhruv. U Hrvatskoj je u ožujku proveo dva tjedna, i to uglavnom u Istri, a sad će u dvadesetak dana proći pola zemlje. Osim Zagreba, vidjet će Koprivnicu, Plitvice i Zadar, a ostale lokacije još se dogovaraju. Prije ljeta još će jedom posjetiti našu zemlju.

- Prije nego što sam došao u Hrvatsku, jako sam htio probati peku. I premašila je moja očekivanja. Obožavam i vaša vina, nisam imao pojma da postoji toliko različitih sorti grožđa - kaže oduševljeni Dhruv. Jako mu se svidio pelinkovac, maslinova ulja, istarski pršut i boškarin, a za morske plodove kažu da su na svjetskoj razini.

- Znao sam da imate snažnu kulinarsku tradiciju, ali sve što sam dosad vidio i probao je bolje nego što sam očekivao - kaže Dhruv. Posebno ga je oduševio i desert od žireva, koji je probao u jednom zagrebačkom restoranu. Po Hrvatskoj ga prate hrvatske voditeljice Rajana Radosavljev i Arijana Dejanović.

- Hrana je oduvijek bila moja strast, a ‘Masterchef’ mi je promijenio život. Prije toga radio sam u marketingu - kaže slavni kuhar, koji ima restoran u Londonu, a redovito kuha i kod kuće.

- Moji sinovi, koji imaju 5 i 8 godina, u školi su rekli da najviše vole jesti u McDonald’su, pa mi je zbog toga bilo u najmanju ruku malo neugodno - kaže Baker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine