Show

Komentari 1

Britney zaplesala u neobičnom kostimu, trakice jedva prekrile njene intimne dijelove tijela

Britney zaplesala u neobičnom kostimu, trakice jedva prekrile njene intimne dijelove tijela

Pjevačica je još jednom iskoristila društvene mreže za prozivanje obitelji. Ovog puta otkrila je kako su određivali što će nositi i kočili je u tome da se izrazi i pleše najbolje što može

Pop ikona Britney Spears (40) ovih se dana nalazi na idiličnim Havajima sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem (27). No, sudeći po novom videu koji je objavila na društvenim mrežama, čini se kako ni tamo nema mira.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Idemo li u rat? - napisala je Spears uz video na kojem pleše u ružičastom kostimu američkog brenda Norma Kamali.

Naime, ponovno je iskoristila društvene mreže za javno prozivanje obitelji, koja ju je navodno godinama psihički zlostavljala.

- Na ovaj prekrasan dan na Majuiju podsjetit ću da stvarno nije teško tretirati osobu ravnopravno. To stvarno ne zahtjeva puno. Samo poštovanje - nadodala je.

Opisala je i kako su je tjerali da nosi dva sloja tajica, što joj je onemogućavalo da svoje plesne rutine izvodi punim kapacitetom. No, odlučila se suprotstaviti.

- Jedne noći nisam prekrila noge, kunem se plesala sam i kretala se brže nego ikada - otkrila je.

Kratko se osvrnula i na skupi kupaći kostim koji je odabrala za izvođenje plesa.

- Ovaj kupaći kostim zapravo je skup. Super je vidjeti moje noge 'sirove' - izjavila je te nadodala kako joj nikada nije bilo dopušteno ići na spa. 

- Ljudi to ne znaju, ali dok sam radila u Vegasu bilo mi je zabranjeno ići na spa. Nisu htjeli da pijem kavu ili čaj, pa bi se moji 'prijatelji' iz kuće pojavili i pili šampanjac. Bež laži. A ja sam radila kao gubitnik, zabavljajući ih noću - priznala je.

Podsjetimo, Britney i njezina mlađa sestra Jamie Lynn Spears (30) danima se prepucavaju. Lynn je nedavno objavila memoare i intervju, a Britney se odmah obračunala i izvrijeđala sestru na društvenim mrežama.

- Ti sebično malo derište!!! - napisala je tada na društvenim mrežama.

Najčitaniji članci