Obavijesti

Show

Komentari 1

Brooklyn priprema vjenčanje, a njegova bivša pokazuje atribute

Brooklyn priprema vjenčanje, a njegova bivša pokazuje atribute
4

David i Victoria podržali su Brooklyna kada je prošle godine odlučio prekinuti s Hanom. Smatrali su kako je njihova veza toksična, naročito zbog njihovih svađa koje su eskalirale i u javnosti

VIDEO

Glumica Nicola Peltz (25) i Brooklyn Beckham (21) pripremaju se za svadbu. Mladi Beckham za svoju zaručnicu ne štedi, a za nju je 'iskeširao' više od milijun kuna već pri kupnji zaručničkog prstena. Za to vrijeme, njegova bivša djevojka i manekenka Hana Cross (23) na društvenim mrežama pokazuje atribute. 

POGLEDAJTE VIDEO: Victoria i David slave godišnjicu braka

Pokretanje videa...

01:35

Trenutačno odmara na Ibizi i pokazuje svoju zavidnu figuru. Na jednoj od fotografija na Instagramu pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu s uzorkom leoparda. Njezini pratitelji pohvalili su je na račun izgleda, a jedna pratiteljica ju je pitala: 'Jesi li uvrijeđena što je Brooklyn s drugom?'. Hana na takve komentare nije odgovarala. 

Manekenka i Brooklyn bili su u vezi od kraja 2018. do rujna 2019. godine. Ubrzo nakon prekida upoznao je svoju buduću suprugu. Njegovi roditelji David (45) i Victoria (46) Beckham podržali su ga u odluci kada je prekinuo s Hanom, jer su smatrali kako je njihova veza toksična,  prvenstveno zbog žestokih svađa, čak i u javnosti.

Mladi par znao je vrištati jedno na drugo usred ulice, ležati na istoj nakon burnih noći u londonskim klubovima, a u Cannesu su se i fizički sukobili u luksuznom hotelu, nakon čega su ih zaštitari razdvajali. 

Mama sinu 'spakovala' svadbu: Brooklyn Beckham se zaručio...
Mama sinu 'spakovala' svadbu: Brooklyn Beckham se zaručio...

Šuškalo se kako je Hana glavni krivac, ali su se javile i priče kako je Brooklyn bio jako ljubomoran, što je manekenku počelo smetati. Bivši je par zadnji put viđen zajedno na finalu Wimbledona.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin