Obavijesti

Show

Komentari 106

Brosnan ostao bez žene i kćeri, spasila ga Keely: 'Zbog nje mi klecaju koljena, neću modele'

Brosnan ostao bez žene i kćeri, spasila ga Keely: 'Zbog nje mi klecaju koljena, neću modele'
4

Keely su često prozivali zbog debljine, ali Pierceu to nikad nije smetalo. Imao je brojne uloge s raznim ljepoticama, ali nijedna ga nije zanimala osim njegove supruge s kojom ima dva sina

Glumac Pierce Brosnan (67) i novinarka te voditeljica Keely Shaye Smith (57) u braku su 19 godina, a čini se kako su i dalje zaljubljeni kao i prvoga dana. Nakon što je holivudskom glumcu preminula prva supruga od karcinoma, Keely ga je spasila od depresije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Brosnanu preminuo pas dok je bio na Visu 

 

Pokretanje videa ...

Sad je odabranica njegova srca slavila rođendan, a romantični Pierce to nije zaboravio. Objavio je na Instagramu zajednički selfie i poručio: 

- Sretan rođendan, draga moja Keely. Hvala Bogu na tvom anđeoskom srcu. Nekoliko slika na ovaj dan s mojom vječnom ljubavi -napisao je glumac koji je naslikao supruzi nekoliko slika za poklon. 

Pratitelji su komentirali kako postavljaju visoke standarde kao par te da su divni. 

- Žena mi uvijek kaže da moram biti romantičniji, činite me lošim - šalio se jedan pratitelj. 

EXCLUSIVE: *NO WEB UNTIL 1530 EST 22ND MAR* Pierce Brosnan hits the beach in Hawaii with his wife Keely Shaye Smith and son Dylan, The former 007 star took a dip in the ocean before relaxing with the family under a umbrella on the beach.

Nakon gubitka Cassandre Harris kojom se oženio 1980., a koja je umrla 11 godina kasnije, Brosnan je posvojio njenu djecu, Christophera (47) i kćer Charlotte, a u braku su dobili sina Seana (36). Charlotte je preminula 2013. od raka jajnika u 42. godine. 

S drugom suprugom se upoznao 1994. u kafiću u Meksiku i odmah se zaljubio u nju. Kasnije mu je pomogla da prebrodi i kćerinu smrt te je njihova ljubav s godinama bila sve jača. 

Keely su često prozivali zbog debljine, ali Pierceu to nikad nije smetalo. Često je znao reći da mu kraj njega ne treba supermodel nego prava žena. Imao je brojne uloge s raznim ljepoticama, ali nijedna ga nije zanimala osim njegove supruge s kojom ima dva sina, Dylana (23) i Parisa (19).

Pierca obilježile tragedije koje još bole: Izgubio suprugu i kćer
Pierca obilježile tragedije koje još bole: Izgubio suprugu i kćer

- Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima -rekao je Brosnan koji svojim šarmom i ljubavlju prema supruzi osvaja simpatije javnosti. 

EXCLUSIVE: A shirtless Pierce Brosnan hits the beach and gives his wife Keely Shaye Smith a tender kiss after snorkeling while in Hawaii