Obavijesti

Show

Komentari 9

Bruna oduševila žiri, a Vanna vikala Massimu: 'Okreni se!'

Bruna oduševila žiri, a Vanna vikala Massimu: 'Okreni se!'
5

Treća epizoda u znaku je povratnika u The Voice. Mogući ponovni neuspjeh nije spriječio Brunu Levar iz Novog Vinodolskog, koja je u showu 'The voice' sudjelovala i 2015. godine

VIDEO

Mentorski timovi u showu 'The Voice' se popunjavaju. U treću Audiciju Vanna (49) i Ivan Dečak (40) ulaze s po četvero, Massimo Savić (57) s tri, a tim Davora Gopca (55) broji čak pet natjecatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

 

Treća epizoda u znaku je povratnika u The Voice. Mogući ponovni neuspjeh nije spriječio Brunu Levar iz Novog Vinodolskog, koja je u showu 'The voice' sudjelovala i 2015. godine. 

Čim je zapjevala, žiri je 'zinuo' od oduševljenja. Svi su se odmah okrenuli, osim Massima. Vanna je na to 'poludjela' te je počela vrištati: 'Okreni se, okreni se!'. Pjevač se okrenuo u zadnji čas, a naposljetku je Brunu uzeo u svoj tim. 

- Ja ti imam toliko ženskih kandidata da moram malo paziti što radim, ali bila si odlična, ja sam plesao cijelo vrijeme - rekao joj je Gobac. 

Nakon što joj je Massimo rekao kako je uzima u svoj tim, Bruna je bila 'izvan sebe' i  rekla kako je jako uzbuđena. Krenule su i suze radosnice dok je trčala u zagrljaj svojoj podršci u backstageu. 

- Uživali smo u tvojoj izvedbi - dodao je Ivan.

Bruna je u talent showu sudjelovala i 2015. kada su je prijavili brat i sestra. Na audiciji je tada pjevala pjesmu 'Clown', no ni jedan mentor nije bio dovoljno oduševljen da je poželi u svom timu.

- Čuo sam mlad i lijep glas, no nisam čuo priču iza pjesme. Nisi me uvjerila. Znam da trema u tome ima veliku ulogu. Budi svoja do kraja, nemoj nikad biti ničiji klaun i bori se - rekao joj je Jacques Houdek (38), tadašnji član žirija.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina