Obavijesti

Show

Komentari 3

'Bubice su svuda oko nje': Dom Meghanine sestre je ozvučen...

'Bubice su svuda oko nje': Dom Meghanine sestre je ozvučen...
7

Nije rekla za koga misli da ju prisluškuje, ali također pretpostavlja da ju i snimaju. 'Ako su postavili kamere u moju kuću kao što su u prošlu, pokazat ću im stražnjicu', napisala je Samantha

VIDEO

Samantha Grant Markle (53), polusestra vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (37), ponovno traži pozornost medija. Na društvenoj je mreži podijelila sumnju da je njezin dom ozvučen te javno poslala poruku 'idiotima koji sjede vani u kombiju i pokušavaju prisluškivati njezin mobitel'. 

Nije rekla za koga misli da ju prisluškuje, ali također pretpostavlja da ju i snimaju. 

- Ako su postavili kamere u moju kuću kao što su u prošlu, pokazat ću im stražnjicu - napisala je Samantha koja je već nekoliko puta uhvatila paparazze 'u akciji'. 

Samantha je česta tema novinskih članaka zbog učestalih napada na Meghan. Otkako se vojvotkinja udala za princa Harryja (34) njezina obitelj ju ne želi 'pustiti na miru'. Otac Thomas (73) i polusestra redovito medijima daju izjave koje se naposljetku prošire cijeli svijetom. Od svibnja, zaredalo se mnoštvo skandala vezanih za obitelj Markle. 

Samantha je nedavno prozvala princa Harryja 'slabićem' jer je pustio Meghan da udalji sve bliske ljude iz svog života, misleći na obitelj. 

- Diana bi se sramila da vidi ovo. Postani muško, prestani nositi njezino rublje, a njoj zabrani da nosi hlače u vezi - napisala je Samantha u jednom od svojih brojnih postova gdje 'pljuje' po svojoj polusestri i njezinom odabraniku. 

WellChild Awards - London

VIDI OVO! Kako su slavni izgledali u srednjoj školi?

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Dalibor Petko ili Nives Celzijus?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...