Show

Komentari 7

Bubnjar i osnivač kultnog heavy metal benda Slipknot preminuo je u 47. godini, a fanovi tuguju

Bubnjar i osnivač kultnog heavy metal benda Slipknot preminuo je u 47. godini, a fanovi tuguju

Glazbenikova obitelj potvrdila je kako je Joey preminuo u snu, ali nisu otkrili koji je uzrok njegove smrti. Mnogi fanovi pohrlili su izraziti sućut, a u tome su im se pridružili i članovi Slipknota

Obitelj bubnjara Joeyja Jordisona potvrdila je kako je glazbenik preminuo u snu. Imao je 46 godina te za sada nije poznato što je uzrok smrti, prenosi BBC.

- Njegova smrt ostavila nas je praznih srca i s osjećajima neopisive tuge - izjavili su.

Jordison je uz  Shawna Crahana (51) i Paula Graya (49) 1995. godine osnovao bend Slipknot, u kojem je svirao kao bubnjar sve do 2013. godine. Kasnije je otkrio da je otišao nakon što mu je dijagnosticiran poprečni mijelitis, oblik multiple skleroze.

24SATA

Članovi Slipknota su na društvenim mrežama objavili crne slike kad su čuli vijest o Jordisonovoj smrti, a isto su napravili i na službenom profilu benda.

Mnogi Joeyjevi obožavatelji izrazili su svoju sućut putem društvenih mreža i u komentarima Joeyjevih objava. Većina se slaže kako je teško povjerovati da ga više nema.

Izrazima sućuti pridružila se i pjevačica Skin (53) iz benda Skunk Anansie

- Počivaj u miru. Jedan od najdivljijih i zabavnijih bendova s kojima smo ikad svirali. Kakav bubnjar! Rock je izgubio još jednu legendu - napisala je pjevačica.

 

Puno drugih glazbenika, posebno onih koji i sami sviraju heavy metal, izrazilo je svoju sućut i pohvalili Joeyja na svemu što je napravi i pružio društvu.

Najčitaniji članci