Show

Komentari 19

Bubnjar 'Pravila igre' ponosno pokazuje svoju djevojku Eciju Ivušić na društvenim mrežama

Bubnjar 'Pravila igre' ponosno pokazuje svoju djevojku Eciju Ivušić na društvenim mrežama

Goran Belošević ne krije koliko je zaljubljen u voditeljicu, te na svom Instagram profilu često dijeli fotografije njihovih romantičnih trenutaka...

 Goran Belošević (35) i Eciji Ivušić (34) početkom mjeseca su potvrdili svoju vezu, te su se pojavili zajedno na nekoliko društvenih događaja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Goran, bubnjar i menadžer benda 'Pravila igre, na društvenim mrežama ne skriva koliko je zaljubljen u lijepu influencericu. Nedavno je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojem on i Ecija poziraju s njezinim psićem Riom.

U opis je stavio emotikon srca, njegova odabranica se odmah oglasila u komentarima.

- Voliiim - napisala je Ecija ispod objave uz tri crvena srca.

Ivušić je na svom Instagram profilu objavila identičnu fotku, te se našalila da je Rio fotogeničniji od nje i Gorana.

- Svako malo me iznenadi nekim malim znakovitim poklonom kojem samo mi znamo značenje, a rijetko kad se vidimo da mi bar ne donese cvijet. Takav je. A ja volim takve stvari. Padam na njih. Svaka cura bi. Ipak najveće iznenađenje je bilo kad me dočekao s Riom na aerodromu i kada smo došli do auta još je izvadio buket ruža. Tada sam mu rekla: 'Ej. Uspori malo. Past ću u nesvijest, ok?' - priznala je Ecija prisjetivši se kako ju je Goran dočekao s njezinim psićem u zračnoj luci.

Najčitaniji članci