Obavijesti

Show

Komentari 0

Bubnjar Travis Kardashianki je ljubav iskazao ampulicom krvi

Bubnjar Travis Kardashianki je ljubav iskazao ampulicom krvi
10

Kad su vidjeli fotografiju, obožavatelji su pomislili da su se i Kourtney i Barker odlučili na čudan način iskazivanja vjernosti, kao što je to učinilo već nekoliko slavnih parova

VIDEO

Kourtney Kardashian (42) objavila je na Instagramu bizarnu fotografiju – ampulu s krvlju, na kojoj je crnim flomasterom napisano ime njezinog dečka Travisa Barkera (45) s datumom njegovog rođenja 11-14-75.

POGLEDAJTE VIDEO:

On je ovu fotografiju objavio na svojem Instagram Storyju, a Kourtney, s kojojm je u vezi od siječnja ove godine, podijelila je to na svom profilu, te uz fotografiju ostavila emotikon crno srce.

Ni on, ni ona nisu pojasnili čija je to krv, ali je poznato da je Travis morao potražiti liječničku pomoć zbog krvnog ugruška. Liječnici su mu nakon višetjednog tretmana dopustili da nastavi sa svakodnevnim aktivnostima.

Travis Barker Sighting - Las Vegas

Glazbeni producent i bubnjar rock benda Blink-182 morao je nekoliko tjedana mirovati, pa je zbog njegove bolesti 2018. godine, bend morao otkazati koncert u Las Vegasu.

Kad su vidjeli fotografiju, mnogi su pomislili da su se i Kourtney i Barker odlučili na čudan način iskazivanja vjernosti kao što je to učinilo već nekoliko slavnih parova.

Obitelj Kardashian u šoku zbog Kourtney: 'Nikad se nije tako ponašala, opsjednuta je njime'
Obitelj Kardashian u šoku zbog Kourtney: 'Nikad se nije tako ponašala, opsjednuta je njime'

Kad je bila u vezi s Billyjem Bobom Thorntonom 1999. godine, Angelina Jolie imala je samo 24 godine. Bilo je to samo dvije godine nakon što se razvela od prvog supruga Johnny Lee Millera. S Bobom se upoznala na filmskom setu i odmah je planula ljubav. Ubrzo nakon što se saznalo da su zajedno, pojavili su se na crvenom tepihu na nekom eventu i sablaznili okupljene noseći oko vrata bočice s krvlju.

REUTERS/PIXSELL

Slijedili su ih Megan Fox i njezin novi dečko Colson Smith, umjetničkog imena Machine Gun Kelly. Snjim je prohodala nekoliko mjeseci nakon razvoda od supruga Briana Austina Greena, s kojim je bila u braku deset godina.

612361501

U veljači ove godine Colson je na Instagramu objavio neobičnu ljubavnu poruku. Napisao je 'My Bloody Valentine' kao referencu na njegov video za pjesmu u kojem se pojavljuje i Megan Fox. Pored poruke objavio je fotografiju bočice u kojoj je kap krvi. Uz to je napisao 'Nosim tvoju krv oko vrata'.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama