Obavijesti

Show

Komentari 8

Buduće zvijezde: Popularni smo, ali se u školi ne hvalimo

Buduće zvijezde: Popularni smo, ali se u školi ne hvalimo
1

Počela sam pjevati već u vrtiću s nepune četiri godine. U ‘Zvjezdicama’ sam željela pjevati prošle godine, no roditelji su mi rekli da pričekam s nastupom, kaže Šibenčanka Gita Petrina

VIDEO

Počela sam pjevati već u vrtiću s nepune četiri godine. U ‘Zvjezdicama’ sam željela pjevati prošle godine, no roditelji su mi rekli da pričekam s nastupom, kaže Šibenčanka Gita Petrina (9). Odlikašica trećeg razreda osnovne škole uspjela je nagovoriti roditelje da se prijavi u glazbeno natjecanje nakon što je prošle sezone pratila svaku epizodu 'Zvjezdica'.

Ela je zamalo odustala

- Najvatreniji obožavatelj je moj brat Matija koji se jako veseli što će me vidjeti na televiziji. Iako ima samo tri i pol godine, najglasniji je navijač - rekla je mala pjevačica koja je nedavno počela svirati gitaru. 

Njezine konkurente Rafaela Santaleza (15) i Elu Jerković (15) na show, koji se emitira četvrtkom i petkom, prijavili su prijatelji jer talentirani tinejdžeri nisu imali dovoljno hrabrosti.

- Mislila sam da ću biti jedina srednjoškolka među osnovnoškolcima, ali moj najbolji prijatelj Roko rekao je da pričam gluposti i prijavio me na svoju ruku. Nisam požalila što sam zapjevala pred žirijem jer je ovo odlična prilika za moj glazbeni razvoj - rekla je Ela iz Žrnovnice.

Alka bi Eli pisala stihove

Kad ju je čula, Alka Vuica ponudila joj je napisati pjesmu kojom bi, uvjerena je članica žirija, pomela popularne pjevačice na estradi. 

Mlada Dalmatinka ipak će još malo pričekati s osvajanjem glazbenih top ljestvica jer je upisala splitsku gimnaziju pa svaki dan mora učiti više od četiri sata.

- Stariji brat Vjeko najponosniji je na moje pjevanje jer nije vjerovao da mogu pobijediti tremu te samouvjereno nastupiti pred publikom i Šljivcem. Mlađa sestra Lana voli mi davati savjete kako da se ponašam na pozornici jer je njoj moj nastup najzabavniji - ispričala je tinejdžerica kojoj je veliki konkurent vršnjak Rafael. Osim što se bavi glazbom, mladi Labinjanin je dobar nogometaš, a ponekad zaigra i tenis.

- Članovi obitelji bili su skeptični kad sam im rekao da idem na audiciju. Kad sam prošao, doma je zavladala prava euforija. I u školi sam sad malo popularniji, ali zbog toga se ne treba praviti važan. Bez moje mame ne bih ni dogurao do emisije niti se bavio pjevanjem jer mi je ona najveća podrška - rekao je Istranin koji je počeo pjevanjem zabavljati roditelje i prijatelje već kao petogodišnjak. 

Želi postati novi Martin

Prije dvije godine odlučio se posvetiti glazbenoj karijeri, zbog čega je upisao satove pjevanja kako bi mogao odlično “skinuti” pjesme omiljenog benda Coldplay.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega