Obavijesti

Show

Komentari 0

Buđenje ponovno nastupa u Zagrebu u klubu Sax

Buđenje ponovno nastupa u Zagrebu u klubu Sax
1

Nakon velikog koncerta u Tvornici kulture, grupa Buđenje ponovno nastupa u Zagrebu – sada je na redu klub Sax!, u petak, 22. svibnja!

VIDEO

Posljednji singl ovih pop-rock romantičara, „Nije to ljubav“  i dalje osvaja radijski eter širom zemlje, a publika u Saxu uživat će i u ostalim hitovima Buđenja poput „Ne govori više“, „Oprostija bi sve“, „Ljubav nema pravila“, „Pusti“ i drugima iz njihove dugogodišnje karijere.

Intimni klupski ambijent bit će idealna prilika i za neke male glazbene eksperimente:„Svirke u klubovima poput Saxa uvijek su nam veliki gušt zbog neposrednog kontakta s publikom i posebnih glazbenih momenata koji se mogu izroditi zbog te razmjene energije. Set lista je spremna, ali i mi smo spremni potpuno je izmijeniti ovisno o tome kako publika diše. Bit će to, dakle, jedan interaktivan koncert kojem se jako veselimo. Dapače, nećemo se buniti i ako se netko iz publike ohrabri i zapjeva s nama na pozornici!“, kroz šalu najavljuje Darko Bakić, frontman i autor Buđenja te dodaje kako je bend za neke pjesme pripremio potpuno nove aranžmane, prilagođene klupskoj atmosferi.

Koncert u Saxu bit će i prilika za predah od studijskog rada – bend ovih dana priprema izlazak novog singla „Sve da hoću“ na kojem će im se pridružiti njihov glazbeni prijatelj, Neno Belan. To će ujedno biti i jedan od singlova kojim se najavljuje izlazak novog, četvrtog po redu studijskog albuma Buđenja najavljenog za jesen.

Cijena ulaznice za koncert u pretprodaji iznosi 40 kuna (na dan koncerta iznosit će 60 kuna).

Početak je planiran od 22 sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija