Show

Komentari 0

Bulić: Kad sam jeo Šimin kulen stao sam na svakoj benzinskoj

Bulić: Kad sam jeo Šimin kulen stao sam na svakoj benzinskoj

Publika je tri sata stajala na nogama i pjevala Bulićeve hitove. Iz njegovog tima komentirali su kako ne znaju jesu li veselije Slavonke, Dalmatinke ili Hercegovke. Ne zna to ni Mate. 'Svi su bili na nogama', kaže pjevač

Jednom sam se kod Šime Jovanovca toliko najeo kulenovih seka da sam u povratku ludo vozio od benzinske do benzinske. Nisam se mogao napiti vode, rekao nam je Mate Bulić (62).

Pjevač se u subotu ponovo vratio u Slavoniju. U Osijeku je u Gradskom vrtu imao drugi koncert turneje 'Ja sam na vas ponosan'. S njime su na pozornici bili Tarapana bend, a kao gosti zapjevali su Slavonija bend i Šime Jovanovac. Osijek je emotivno izgorio, a bogme i Mate.

POGLEDAJTE VIDEO:

Publika je gotovo tri sata stajala na nogama i pjevala Bulićeve hitove. Iz njegovog tima komentirali su kako ne znaju jesu li veselije Slavonke, Dalmatinke ili Hercegovke. Ne zna to ni Mate.

- Svi su veseli, svi su bili na nogama i to je još jedna potvrda da imam svoju publiku širih razmjera - kaže Bulić.

Turneju smatra krunom karijere i zahvaljuje svima koji ga prate 40 godina. Srce mu je, ističe, puno, jer svi njegovi prijatelji su došli.

- Ovo je pečat na moj životni put, glazbu koju narod voli. Posebno je priznanje svakom pjevaču kad može kazati da ima samo svoju publiku - rekao je Mate.

Emotivno su ga dirnula oba koncerta. U Splitu je, ispričao je, zamalo zaplakao kad su mu na pozornicu donijeli tortu, a cijela Spaladium Arena pjevala mu je 'Sretan rođendan'. I u Osijeku je bilo nekoliko trenutaka kad je bio na rubu suza. Hrabrio je sam sebe i govorio si 'Moraš izdržati!'.

- Oba su koncerta bila mješavina snažnih emocija, dobre energije, pjesme. Split ima važno mjesto u mom srcu, baš kao i Osijek. U oba grada sam doma. Na koncertu sam svako malo naglašavao koliko volim Slavoniju i Osijek - kaže Mate.

Koncert je završio pjesmom 'Moja Hercegovina', a nakon toga je izašao na bis i s Franom Peharom i Tarapana bandom ponovo zapjevao 'Ja sam na te ponosan'.

Turneja sljedeće subote završava u zagrebačkoj Ciboni. Mate ju je nazvao 'Ja sam na vas ponosan' jer se tako želi zahvaliti ljudima koji ga prate 40 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci