Show

Komentari 0

Burnać u novom spotu ugostio najbolju hrvatsku balerinu!

Burnać u novom spotu ugostio najbolju hrvatsku balerinu!

Ona je ujedno jedina naša balerina, kojoj je uspjelo plesati i stalno nastupati u prestižnom Mikhailovskom teatru u Sankt Peterburgu, gdje živi i radi već neko vrijeme

Zagrebački kantautor Mladen Burnać (50) je u cijeloj regiji objavio novi video spot 'Treba ti netko'. Tom pjesmom najavljuje izlazak novog albuma i cjelovečernjeg glazbeno-dokumentarnog filma 'Knjiga poezije'. Sam album i film su već gotovi, međutim, njihov izlazak je privremeno odgođen radi ove situacije. Spot je napravljen od kadrova filma, koji je sniman u zagrebačkom Westin hotelu.

POGLEDAJTE VIDEO:

U spotu (te u filmu), pojavljuje se i jedna od najboljih, po mnogima i najbolja hrvatska balerina, 22-godišnja Leda Šeparović. Ona je ujedno jedina naša balerina, kojoj je uspjelo plesati i stalno nastupati u prestižnom Mikhailovskom teatru u Sankt Peterburgu (Rusija), gdje živi i radi već neko vrijeme.

Ledu je Mladenu preporučio njegov prijatelj, akademski slikar, čija je ona muza i nadahnuće. Uz balerinu, u spotu gostuje i mlada flautistica Julijana Alimoski.

Novi Mladenov album je po mnogočemu drugačiji od svega što trenutno možete čuti na našoj sceni i šire. U pitanju je zanimljiv spoj recitacija i pjevanja Mladenove poezije, uz pratnju samo dvije akustične gitare.

Gosti na albumu su sama krema domaćih instrumentalista: Matija Dedić (klavir), Doris Karamatić (harfa), Branimir Mihaljević (klavir), Ivica Premelč (saksofon), Matej Mihaljević (violina), virtuoz na gitari Dragianni, te spomenuta Julijana Alimoski (flauta).

Cijelo djelo ima 15 pjesama, a na kraju je snimljen i sjajan glazbeni film o albumu, koji je već prijavljen na nekoliko festivala dokumentarnog filma u regiji.

Istaknutu ulogu u filmu ima i slavna glumica Mila Elegović. Režiser je Marko Dimić.

Najčitaniji članci