Obavijesti

Show

Komentari 22

Burne ljubavi domaće glumice: Sada ljubi 30 godina starijeg, a bila je i dio 'ljubavnog trokuta'

Burne ljubavi domaće glumice: Sada ljubi 30 godina starijeg, a bila je i dio 'ljubavnog trokuta'
9

Mostarska glumica, poznata je po ulogama u serijama 'Larin izbor' i 'Vatre ivanjske', a iako nerado govori o privatnom životu, glumica je za Story priznala da je zaljubljena u Nenada Šepaka

VIDEO

Prošlofa tjedna premijerno je prikazan dugoočekivani sportski film '42 sekunde' u kojem Tarik Filipović (51) tumači ulogu poznatog hrvatskog trenera Dragana Matutinovića, poznatog po velikoj predanosti, ali i po svojem radikalnom pristupu, a na premijeri se pojavila i glumica Ornela Vištica (33).

Mostarska glumica zablistala je u elegantnim, crnim hlačama i rozom sakou sa zanimljivim rukavima, a look je začinila crnim salonkama. Na premijeru je stigla sama unatoč tome što je već neko vrijeme sretno zaljubljena, što je ekskluzivno doznao časopis Story u prosincu 2022. godine.

Poznata po ulogama u popularnim domaćim serijama 'Larin izbor' i 'Vatre ivanjske', glumica nerado govori o privatnom životu, no doznalo se da je zaljubljena u trideset godina starijeg poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepaka. Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala - beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala, iz prošlog braka ima troje djece. U vrijeme kada se saznalo za njihovu vezu, par je bio zajedno već godinu dana.

Prije njega, Ornela je bila u vezi s poznatim chefom Matom Jankovićem (45), a viđeni su 2018. godine. 

Ornela Vištica o bolesti s kojom je ušla u 2023.: Kakva agonija!
Ornela Vištica o bolesti s kojom je ušla u 2023.: Kakva agonija!

- Znam da sada telefon neće prestajati zvoniti, a taman pregovaram o nizu poslovnih angažmana. I stvarno u ovom trenutku ništa ne bih htjela komentirati - rekla je Ornela za Jutarnji list nakon njihovog prekida.

Goran Stanzl/PIXSELL

Prije Jankovića, Vištica je 2011. godine bila u vezi s glumcem Andrejem Dojkićem (42) koji je prije nje bio s Petrom Sanader (36). Ornela i Andrej bili su u vezi nekoliko mjeseci, a kako je tada ispričala za Story, bila je to ljubav na prvi pogled i spojio ih je život.

Pokretanje videa...

01:02

Nakon Andreja, pričalo se da glumica ljubi scenarista Hrvoja Belanovića.

- Nije istina da smo u vezi. Poznajem Ornelu, studira sa mnom. Možda se priča da smo u vezi zato što režiram predstavu u kojoj će ona glumiti, zato nas se i može vidjeti zajedno na kavi. Ali nismo u vezi - rekao je za Story Hrvoje za koji je navodno bio u vezi s kćerkom Vesne Pusić (70), Dainom Oniunas Pusić.

Zagreb: Poznati na premijeri predstave  Mirana Kurspahića Kralj Ub

Glumica je bila u vezi i s košarkašem Bojanom Bogdanovićem (34) koji je bio u vezi i s Tenom Mišetić, nekadašnjom desnom rukom premijera Andreja Plenkovića (53) koja je prošle godine u lipnju s funkcije zamjenice predstojnika Ureda premijera prešla u ured predsjednice Europske komisije. Bojan je Tenu navodno ostavio zbog Ornele, a u rujnu 2022. je prvi put postao otac.

Dubrovnik: Bojan Bogdanovi? u društvu djevojke prošetao Stradunom

S djevojkom Zrinkom Šahurić tada je dobio sina Luku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti