Obavijesti

Show

Komentari 39

'Bush me zgrabio za guzu dok je moj suprug stajao kraj njega'

'Bush me zgrabio za guzu dok je moj suprug stajao kraj njega'
3

Još se jedna žena javno požalila na ponašanje Georgea H.W. Busha. Spisateljicu Christinu Baker Kline, bivši je predsjednik uznemirio na isti način kao i glumice Heather i Jordanu

VIDEO

Nakon što su glumice Heather Lind i Jordana Grolnick ispričale da ih je bivši predsjednik George H.W. Bush uhvatio za stražnjicu prilikom zajedničkog fotografiranja, još se jedna žena javno potužila na njegovo ponašanje. 

Spisateljica Christina Baker Kline za časopis Slate pričala je o svom iskustvu sa starijim Bushom. 

- Na jednom dobrotvornom ručku, ja i suprug smo prišli Bushu i htjeli smo se s njim fotografirati. Odmah mi je rekao da sam zgodna, a onda me upitao znam li koja mu je najdraža knjiga - priča Kline.

Spisateljica je bivšem predsjedniku stajala s jedne strane, a njen suprug s druge. Bush je svoju ruku položio točno na Christininoj stražnjici. 

- Sam je odgovorio na svoje pitanje taman kada je fotograf opalio fotku. Rekao je 'David Cop-a-feel' pa me čvrsto zgrabio za stražnjicu - otkrila je Baker Kline. Njen suprug nije ništa ni posumnjao. 

Spisateljica kaže da nema traume od tog događaja, niti je ljuta, ali je svjesna da se takvo nešto ne bi smjelo događati. 

- Govorim ovo kako bise dogodila neka promijena u našem društvu - dodala je spisateljica. 

Bushev glasnogovornik pokušao je opravdati ponašanje bivšeg predsjednika.

- Bush ima 93 godine i u kolicima je pa su mu ruke do struka ljudi s kojima se fotografira. Osim toga, svima priča istu šalu, a žene katkad potapša po stražnjici. Ne misli ništa loše. Ako je nekoga uvrijedio, ispričava se - rekao je glasnogovornik. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin