Show

Komentari 0

Buzza iz 'Sam u kući' optužili za nasilje nad bivšom djevojkom: 'Udario me šakom u lice i davio'

Nekada je glumio nasilnog starijeg brata od Kevina MCallistera, ali čini se da je glumac nastavio s takvim ponašanjem i u odrasloj dobi te kad se kamere ugase

Devin Ratray (44) i njegova djevojka navodno su prekinuli i posvađali se što se pretvorio u fizički obračun, prenosi TMZ.

Djevojka je podnijela policijsku prijavu isti dan nakon što se navodni incident dogodio prošlog tjedna. Tvrdi da ju je glumac iz serijala "Sam u kući" udario šakom u lice, stavio joj ruku na usta i pokušao je daviti tijekom svađe.

Policija je bila pozvana u hotel Hyatt u blizini centra Oklahoma Cityja nakon navodnog događaja, dodajući da je par otišao svojim putem na noć nakon što su se stvari smirile. Glasnogovornik policijske uprave Oklahoma Cityja rekao nam je da nije podignuta optužnica.

- ništa fizičko nije dogodilo - rekao je odvjetnik Ratraya za TMZ.

Ratray se proslavio ranih 90-ih kao dječji glumac u prva dva filma ' Sam u kući'. Nezaboravno je glumio Buzza McCallistera, nasilnika, velikog brata Kevina McCallistera (Macaulay Culkin).

U nedavnom intervjuu za People, Ratray koji je ove godine ponovio svoju ulogu Buzza u Disney+ovom filmu 'Home Sweet Home Alone' otkrio je da je u pripremi ponovno okupljanje "Home Alone" s originalnom glumačkom ekipom.

- Obitelj se stalno seli kako bi se ponovo okupila, tko zna što će se dogoditi u budućnosti? – rekao je Devin Ratray

Još se ne zna hoće li ovi navodni Ratrayov incident poremetiti buduće planove.

Najčitaniji članci