Obavijesti

Show

Komentari 30

'Charlie nije izlazio iz tamne prostorije pune novca i droge'

'Charlie nije izlazio iz tamne prostorije pune novca i droge'
4

Asistentica koja je dvije godine radila za holivudskog glumca otkrila je detalje ugovora koji je Charlie Sheen potpisivao s onima koji su ga posjećivali kod kuće

VIDEO

Boravio je u jednoj sobi u svojoj luksuznoj kući u Hollywoodu i rijetko ju je napuštao, započela je svoju ispovijest za Daily Mail asistentica koja je dvije godine radila za Charlieja Sheena (50), no poželjela je ostati anonimna. 

Glumac je u utorak u intervjuu za NBC otkrio ono što se nagađalo neko vrijeme - da je HIV pozitivan. 

Objasnila je da je soba u kojoj je boravio uvijek zamračena, te puna droge i novca. Kako je objasnila, holivudski glumac je prostitutke koje su ga posjećivale uvijek plaćao u gotovini. 

Bivša zaposlenica također je otkrila da je Brooke Mueller (38), bivša Charliejeva supruga nekoliko puta prijetila da će ubiti glumca i iznijeti istinu o njegovom zdravlju u javnost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za Denise Richards (44), koja je s glumcem u braku bila četiri godine, rekla da je pravi anđeo i odlična majka. 

Kako je ispričala, osoblje je znalo za njegovu dijagnozu.

- Sheen živi u kući vrijednoj 20 milijuna dolara, no najradije vrijeme provodi u toj maloj sobi i rijetko izlazi. To je baš tužno - rekla je. 

Otkrila je i da bi prostitutkama samo da mu prave društvo plaćao i do 50 tisuća dolara ako bi mu se zbilja svidjele. 

- Jako je usamljen. Tužan je to život - rekla je. Dodala je da je glumac od droge najviše volio kokain, a i da je bila sretna kad je napustila svoj posao jer je rijetko imala vremena za odmor. Razlog zbog kojeg je odlučila dati otkaz je taj što je sve što je gledala utjecalo na nju fizički i psihički. 

Svi koji su potpisali ugovor s Charliejem nisu smjeli povjerljive informacije dijeliti s prijateljima, obitelji, preko društvenih mreža i medija jer bi se inače suočili s pravnim posljedicama. 

Naime, svatko tko bi prekršio ugovor bio bi prisiljen platiti kaznu od 100.000 dolara. 

Nakon što je u utorak javno otkrio svoju dijagnozu, Sheen je priznao i da je potrošio preko 10 milijuna dolara da bi ušutkao one koji su bili spremni otkriti njegovu tajnu. Puno ljudi ga je ucjenjivalo. Zaključio je da se napokon osjeća slobodno jer je sve priznao. 

Njegova financijska situacija nije sjajna

Charlie će staviti na prodaju dvije od tri kuće koje ima na Beverly Hillsu jer nije u zavidnoj financijskoj situaciji. razlog tome je 10 milijuna dolara koje je potrošio jer je plaćao onima koji su ga ucjenjivali i prijetili da će otkriti njegovu tajnu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba