Show

Komentari 2

Caitlyn (71) želi biti guvernerka Kalifornije: Predala sam papire

Caitlyn (71) želi biti guvernerka Kalifornije: Predala sam papire

Otac slavnih Kylie i Kendall Jenner već nekoliko godina je žena, a kćeri su mu u tome dale punu podršku. Sada želi svrgnuti s vlasti Gavina Newsoma jer, kako kaže, za Kaliforniju se vrijedi boriti

Caitlyn Jenner (71) danas je objavila da će se kandidirat za guvernerku Kalifornije. Zvijezda reality showa 'Keeping Up With the Kardashian', ulazi u politiku, a otkako je prije nekoliko godina prošla proces transformacije i postala žena, snažno zagovara prava i slobode žena. 

POGLEDAJTE VIDEO: Reality show više se neće snimati 

- Kandidiram se. Za Kaliforniju se vrijedi boriti - napisala je. 

Predala je papire za kandidaturu na izborima u kojima će pokušati s pozicije skinuti trenutačnog guvernera i demokrata Gavina Newsoma.

Njezin prijatelj, Brad Parscale, ujedno i šef Trumpove kampanje, pomogao joj je sastaviti tim ljudi koji će joj pomoći s kampanjom iako on neće biti dio iste.

Ljubitelji reality showa, ali i članica klana Kardashian/Jenner već su poručili na društvenim mrežama kako im je drago što u politiku dolazi netko 'njihov'. 

- Gledali smo je godinama, tada je bio muškarac i zvao se Bruce, ali to je to. Imam osjećaj kao da se poznajemo. Može donijeti puno dobrog i promjene, to nam treba - pišu u komentarima. 

 

 

Najčitaniji članci